Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, la Mitja Marató Montornès- Montmeló- Vilanova- La Roca torna a celebrar-se el proper 27 de març i la televisió del Baix Vallès farà una àmplia cobertura de la prova.

La comissió organitzadora de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i el Consorci Teledigital Mollet, han signat de nou elconveni a través del qual Vallès Visió es converteix en la televisió oficial de la cursa que es desenvoluparà el dia 27 de març. D’aquesta manera, Vallès Visió farà una àmplia cobertura de la prova atlètica, després de dos anys que no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia. Els espectadors podran seguir tots els actes que giren entorn a la cursa gràcies a totes les notícies prèvies que s’aniran emetent els dies abans de la Mitja i amb un ampli resum que es podrà veure el dia de la cursa, dins de ‘La Jornada de diumenge’, a les 22h. A canvi, Vallès Visió figurarà com a televisió oficial de la prova i el logo del canal es podrà veure en tots els espais publicitaris de la Mitja. D’aquesta manera, Vallès Visió referma el seu compromís amb el territori i amb l’esport, col·laborant des del primer dia d’emissió amb aquest esdeveniment tan arrelat a la comarca.

Una Mitja adaptada
Després de dos anys sense poder celebrar-se, la Mitja torna el 27 de març amb tota la seva essència, sent una prova atlètica, solidària, social i, subratllant, un any més, el seu compromís per la igualtat, la sostenibilitat i l’educació mediambiental. Enguany, i a causa de les condicions provocades per la Covid19, l’organització de la Mitja ha fixat un límit d’inscrits de 1500 atletes, entre la mitja i la cursa dels 6 km.

La Jornada, dedicada a la Mitja
La Jornada de diumenge, 27 de març, estarà centrada en la Mitja Marató. També ho estarà La Jornada de dilluns, 28 de març. La tertúlia esportiva, conduïda per Albert Maspons i Laia Laffaure analitzarà la prova i explicarà totes les novetats de la cursa. Uns resums que també es podran veure a la carta al web de la televisió, www.vallesvisio.cat.

Contingut i foto, cessió Vallès Visió.