Durant el cap de setmana de la Mitja Marat贸, els corredors i els espectadors tindran l’oportunitat de contribuir a una causa significativa: la campanya del tap solidari en benefici de l’associaci贸 de l’Escola de Can Vila a Mollet de Vall猫s.

L’objectiu principal d’aquesta campanya 茅s recollir taps de pl脿stic, que posteriorment seran venuts per obtenir fons destinats a adquirir material necessari per al funcionament 貌ptim del centre. Aquest material pot incloure des de material educatiu fins a equipament Esportiu. Cada tap recollit no nom茅s representa un petit gest, sin贸 tamb茅 una gran contribuci贸 cap a millorar les condicions d’aprenentatge i la qualitat de vida dels estudiants de l’Escola de Can Vila.

La import脿ncia d’aquesta iniciativa radica en diversos aspectes clau:

1. Solidaritat social:

La recollida de taps 茅s una manera tangible en qu猫 les persones poden unir-se per a una causa comuna. La participaci贸 dels membres de la comunitat local, ja siguin corredors, espectadors o simplement ve茂ns, 茅s fonamental per a l’猫xit d’aquesta campanya.

2. Consci猫ncia Ambiental:

La campanya tamb茅 fomenta la consci猫ncia ambiental, ja que promou la reutilitzaci贸 i el reciclatge del pl脿stic. A trav茅s de la col路lecta de taps, es pot destacar la import脿ncia de reduir els residus pl脿stics i trobar maneres creatives de donar-los un segon 煤s. La campanya tamb茅 fomenta la consci猫ncia ambiental, ja que promou la reutilitzaci贸 i el reciclatge del pl脿stic. A trav茅s de la col路lecta de taps, es pot destacar la import脿ncia de reduir els residus pl脿stics i trobar maneres creatives de donar-los un segon 煤s.

3. Impacte Positiu:

Cada tap recollit 茅s un petit pas cap a un impacte positiu. Els taps, sovint considerats com a petits residus, es converteixen ara en recursos valuosos per a una causa significativa. Aquesta transformaci贸 demostra el poder de les petites accions col路lectives per a generar un canvi positiu.

4. Suport a l’Educaci贸:

Finalment, la campanya serveix com a mostra de suport a l’educaci贸 local. Contribuir a millorar les instal路lacions i els recursos disponibles a l’Escola de Can Vila 茅s una inversi贸 directa en el futur dels estudiants i de la comunitat en general. Per tant, durant el dissabte i el diumenge de la Mitja Marat贸, t’animem a participar en aquesta iniciativa de recollida de taps.

CADA TAP COMPTA!!