Torna la Mitja Marató més popular, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca en la seva 27ª edició, després de dos anys sense poder-se celebrar, i ho fa acompanyada de la cursa dels 6km, amb un límit d’inscrits de 1500 atletes entre les dues curses.
La Mitja és, un any més, dins el calendari de Curses de Fons de la Federació Catalana d’Atletisme i tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 1€ a la Creu Roja, que es destinaran a programes socials a la comarca. El compromís de la Mitja també porta un any més els entrenaments per la igualtat, on tothom pot preparar-se les proves amb el Club Atletisme Montornès.

A partir de 18 euros, rebràs tots serveis gratuïts de les darreres edicions: lot de productes Henkel posterior a la cursa i una samarreta tècnica Luanvi en el moment de recollir el seu dorsal i xip, a més dels serveis ja habituals: vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l’arribada, guardarroba, zona d’escalfament i ampli aparcament a tocar de la sortida.

Tothom pot trobar la seva prova, el seu repte, la seva motivació dins les curses i activitats organitzades sota el paraigües de la Mitja: des del 2019, la Mitja compta amb noves categories pels atletes més veterans, com a reconeixement a la seva vàlua, esforç i fidelitat amb l’atletisme. Conjuntament amb la Mitja, la Cursa dels 6km, amb recorregut per Montornès i Montmeló, ideal per iniciar-se a les Curses en Ruta.

La Mitja arriba amb l’ambient, els serveis pels atletes, els regals… i amb tot el compromís de les entitats, administracions i patrocinadors que la fan possible. Us animem a participar, animar i tornar a gaudir amb seguretat de la festa de l’esport.

Gràcies a totes i tots per fer-la possible.