La 13a edici贸 de la cursa infantil de la Mitja ha aglutinat uns 300 participants a la Pla莽a Pau Picasso.

L鈥檈sport sempre 茅s una bona excusa per ajuntar-se i gaudir. En aquesta edici贸 de la Mini Marat贸 no ha estat menys. Al voltant d鈥檜ns 300 infants nascuts entre 2010 i 2019 no han volgut perdre鈥檚 la tornada de la cursa preferida dels m茅s petits.

La Mini s鈥檋a organitzat per diferents categories en funci贸 de les edats: minis, prebenjam铆, benjam铆, alev铆 i infantil. Totes les seccions han comptat amb categoria masculina i femenina i una dist脿ncia adaptada. Els m茅s grans han recorregut fins a 1.200 metres, mentre que els m茅s petits han fet 200 metres, alguns acompanyats de familiars. Precisament, aquestes corredisses han estat un dels moments m茅s emocionants de la cursa. Amb el tret de sortida els assistents han marxat corrent a la l铆nia de meta per rebre els seus fills i filles i estar al peu del can贸 per fer les fotografies de rigor.

Els participants han rebut una motxilla ECO amb obsequis de les empreses col路laboradores. Un cop finalitzades totes les curses, els primers classificats i classificades de cada categoria han obtingut les medalles per part de l鈥檃lcalde Jos茅 Antonio Montero, el tercer tinent alcalde Juan Jos茅 Fern谩ndez i el president del club d鈥橝tletisme Fernando Izaguirre.

D鈥檃ltra banda, l鈥檃cte ha comptat amb la col路laboraci贸 de l鈥檃ssociaci贸 Montorn猫s Animal, que ha ofert diversos tallers de manualitats, com la construcci贸 de casetes per a ocells o la decoraci贸 d鈥檜n mural de petjades amb pintura. Tamb茅 s鈥檋a pogut interactuar amb el personatge Pritt, que s鈥檋a apropat a animar els infants abans, durant i despr茅s de la cursa.

Recollint un dels aspectes m茅s importants d鈥檃questa Mini Solid脿ria es recorda que els beneficis obtinguts seran destinats a Creu Roja per a projectes solidaris i socials a la comarca.

L鈥檈ndem脿 ser脿 el torn de les proves de 21km i 6km amb la Mitja Montorn猫s 鈥 Montmel贸 鈥 Vilanova 鈥 La Roca.