Avui en el Centre Cultural de la Roca del Vallès ha acollit la presentació de la 29a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. Els alcaldes i alcaldesses dels quatre municipis, així com regidors i regidores, patrocinadors, col·laboradors i entitats han representat el teixit que fa possible aquesta històrica prova de fons del calendari de curses.

L’acte ha comptat amb la participació de Jos Petit, com a presentador, i amb les actuacions musicals de Sara Alves, alumna de cant, acompanyada per la professora Lara Villodres.

Tot plegat, s’ha presentat conjuntament amb les vessants solidàries i sostenibles que engloben la cursa. Aquestes giren entorn els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), per estructurar i visibilitat les accions socials, esportives i mediambientals, en els compromisos de la Mitja i Henkel amb el territori.

Com a representant de la Federació Catalana d’Atletisme, la vicepresidenta Pilar Mínguez ha sigut l’encarregada d’iniciar els parlaments oficials donant valor a l’entorn que engloba la Mitja i els valors de l’esport que permeten cohesionar així a la societat. Seguidament, l’alcaldessa de La Roca, Marta Pujol, ha donat la benvinguda als assistents i ha mostrat il·lusió per tot el que mou un esdeveniment d’aquestes característiques. En última instància ha agraït a la Fundació Vallés Oriental pel refrigeri que s’ha ofert en acabar la presentació.

La cursa tindrà lloc el diumenge 14 d’abril, amb sortida a les 10h des de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, de Montornès del Vallès. Hi ha previstos diversos punts d’animació al llarg del recorregut, per amenitzar la cursa i els organitzadors ja s’han tancat les inscripcions.