Concurs foto Mitja Henkel 2022

Amb la finalitat de promocionar l’activitat esportiva “MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS 2022” el CLUB ATLETISME MONTORNÈS amb domicili a Gran Vial, s/n i N.I.F G-60118262 ha organitzat un concurs fotogràfic en el que podran participar totes les persones físiques que realitzin una fotografia de la Mitja Marató de Montornès, i la comparteixin a les  xarxes socials -Facebook, Instagram o Twitter-  mitjançant el seu propi perfil que haurà de ser públic. La campanya estarà activa del 27 de març al 29 de març de 2022, ambdós inclosos.

CLUB ATLETISME MONTORNÈS faran entrega a la vigent campanya de 5 premis que consistiran cadascun en 1 (UN) polsera d’activitat física Xiaomi Mi Band 6, 1 lot de productes HENKEL Wipp Express Discs per tot un any (composat per 6 capses de 30 dosis cadascuna) i una samarreta commemorativa Mitja‘22. El valor unitari de cada premi és d’aproximadament 112€.

Les persones que desitgin participar hauran de ser usuaris de Instagram, Facebook y/o Twitter, estar registrats correctament amb un perfil públic, complir els termes i condicions establerts per les respectives xarxes socials en el que fa referencia al registre, ús, condicions de privacitat, protecció de dades, propietat intel·lectual, ser autor de l’imatge (es demarà !’original per comprovar l’autentificació) i realitzar fotografies durant el 27 de març (Cursa de 21km i/o 6km) en relació amb la cursa i compartir-les mitjançant el seu propi perfil públic amb la etiqueta #mitjahenkel2022.

SELECCIÓ DE GUANYADORS

El dia 1 de abril de 2022, es procedirà a comprovar totes les fotografies etiquetades amb #mitjahenkel2022 i seran guanyadores les 5 millors imatges seleccionades, per la seva originalitat i qualitat, per un jurat composat per representants del club esportiu organitzador, “Club Atletisme Montornès” i de la companyia patrocinadora, “Henkel Ibérica, S.A.”, més 5 fotogràfies amb caràcter de reserva. El dia 4 de abril els 5 guanyadors seran contactats mitjançant missatge privat a través dels seus respectius perfils.