Concurs Mitja Henkel 2024

Amb la finalitat de promocionar l鈥檃ctivitat esportiva 鈥淢ITJA MARAT脫 DE MONTORN脠S 2024 ha organitzat un concurs fotogr脿fic en el qual podran participar totes les persones f铆siques que realitzin una fotografia de la Mitja Marat贸 de Montorn猫s, i la comparteixin a les xarxes socials -Facebook, Instagram o Twitter (X)- mitjan莽ant el seu propi perfil que haur脿 de ser p煤blic. Hi haur脿 5 premis, cadascun inclou un Lot de Productes Henkel i una polsera Xiaomi Mi Band 8. La campanya estar脿 activa del 14 d’abril al 16 d’abril de 2024.

Lot de Productes Henkel + Mi Band 8

路 Una polsera d’activitat f铆sica Xiaomi MI BAND 8

Un Lot de Productes Henkel, que consten:
-Champ煤 Gliss Total Repair
-Mascarilla Gliss Alga marina
-Got2b Dry SHP Fresh
-La Toja Gel + Body Milk
-Somat Excellence
-Dixan Trio Caps AAS
-Bref Power Active
-Bloom Repelente Sport
-Vernel Cielo Azul
-Loctite S煤per Glue 3
El valor unitari de cada lot 茅s d鈥檃proximadament 40鈧.

Les persones que desitgin participar hauran de ser usuaris聽de Instagram, Facebook聽i/o Twitter (X), realitzar fotografies durant el 14 d’abril (Cursa de 21kmi/o6km) en relaci贸 amb la cursa i compartir-les mitjan莽ant el seu propi perfil p煤blic amb l’etiqueta #mitjahenkel2024.

SELECCI脫 DE GUANYADORS

El dia 22 d’abril de 2024, es procedir脿 a comprovar totes les fotografies etiquetades amb #mitjahenkel2024 i seran guanyadores les 5 millors imatges seleccionades, per la seva originalitat i qualitat, per un jurat composat per representants del club esportiu organitzador, 鈥淐lub Atletisme Montorn猫s鈥 i de la companyia patrocinadora, 鈥淗enkel Ib茅rica, S.A.鈥, m茅s 5 fotografies amb car脿cter de reserva. El dia 28 d’abril els 5 guanyadors seran contactats mitjan莽ant missatge privat a trav茅s dels seus respectius perfils.