Ja estan obertes les inscripcions de la 28a edició de la Mitja Marató i la Cursa 6K, amb un límit de 1500 places entre les dues curses.Aquest any, es recuperen alguns dels serveis més ben valorats i que no es van poder oferir a l’anterior edició: menjar de pasta, espai lúdic pels infants i massatges entre d’altres.

A partir de 18 euros, rebràs tots serveis gratuïts de les darreres edicions: vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l’arribada, guarda-roba, foto d’arribada, diploma, zona d’escalfament i ampli aparcament a tocar de la sortida. També s’obsequiarà amb un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica Luanvi.

Samarreta Luanvi Mitja 2023

Samarreta tècnica commemorativa de màniga curta tècnica realitzada amb reixetes transpirables i de gran elasticitat amb tecnologia Cool-Skin. Per a tots i totes els inscrits a Mitja Marató i Cursa 6K, podreu escollir talla durant la inscripció.

Lot de Productes HENKEL

Per a tots i totes els inscrits a Mitja Marató i Cursa 6K el dia de les curses rebran un magnífic lot de productes Henkel *valorat en 42€, preu comercial recomanat.

*(L’estimació del preu valorat és susceptible de modificació segons el lliure criteri del distribuidor)

Pel que respecta els afers solidaris, en aquesta edició sí que es realitzarà la Mini Marató, que tampoc es va poder dur a terme l’any passat i, comptarà amb la seva 13a edició. A més a més, per cada inscrit a la Mitja i els 6 km, Henkel destinarà 1 € a la Creu Roja, per a programes socials.

Des del 2019, la Mitja disposa de noves categories pels atletes més veterans, com a reconeixement pel seu esforç i fidelitat amb l’atletisme. La organització permet que, un any més, els entrenaments per la igualtat, es puguin preparar a les instal·lacions del Club Atletisme Montornès.