Aquest dissabte 19 de març, la Mitja organitza la primera activitat oberta d’aquesta edició, relacionada amb els objectius de desenvolupament sostenible.
En col·laboració amb el Consorci Besòs Tordera, la Fundació RIVUS i l’Ajuntament de Montornès, es realitzarà una visita guiada a l’EDAR Montornès i el Laboratori de Recuperació de Riu (URL) de Montornès, dins el programa d’activitats i accions encaminades a assolir els objectius de desenvolupament sostenible, sensibilitzant a la població sobre hàbits de sostenibilitat.
Durant aquesta visita, podrem veure com es treballa per la sostenibilitat, recuperació i manteniment dels nostres rius i hàbitats naturals urbans des del territori. L’autobús recollirà als assistents a les 09:30h en el pàrking del Centre Esportiu Les Vernedes de Montornès, on tornarem als voltants de les 12h. Per participar, cal apuntar-se enviant un correu amb les dades a mitja@atletismemontornes.es (només majors de 8 anys i aforament limitat). Aquells que vulguin acompanyar-nos rebran obsequis i participaran en un sorteig de materials de l’Editorial Alpina.