Aquest dimecres 3 de maig a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Mercure Augusta Barcelona-Vallès de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 24 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova del Vallès (Yolanda Lorenzo), alcalde de La Roca del Vallès (Albert Gil), el primer tinent d’alcalde de Montmeló (Albert Montserrat) i el Regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de Montornès (Jordi Delgado), poblacions que organitzen la Mitja, a més de representants de Henkel i les entitats organitzadores de la Mitja.

Es va premiar la primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis i se’ls va lliurar un trofeu i regals dels col·laboradors (Rios Running Les Franquses i Centre Mèdic La Roca). Els premiats van ser, a Mitja Marató:Clara Angèlica Esparza i Óscar López(Montornès), Eva Gálvez i Héctor González (Montmeló),Silvia Cedillo i Antonio Huerga (Vilanova) i Cristina López i Elias Resina (La Roca). A la Cursa dels 6km es premia al primer i primera local, que van ser Núria Carbonell i Mouad Mbarki, tots dos del C.At.Montornès.

El premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès va ser per Óscar López i Clara Angélica Esparza, que van rebre el pernill, gentilesa de Cuixots Gironella.També hi havia premi (lot de vins donació de l’Estanc La Roca) als primers locals de La Roca en passar per aquesta meta volant i que van ser Elias Resina i Cristina López.
Aquest acte també va servir per formalitzar les donacions solidàries que aquesta edició de la Mitja Montornès ha portat a terme. La donació que Henkel fa en aquesta edició per cada inscrit a la Mitja i els6km i que és destinada a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu per l’investigació del Cáncer Infanitl, va ser recollida per representants de ADIM (Ass.Dones per la Igualtat de Montornès), de mans d’ Elisenda Ballester, responsable de comunicació de Henkel
Pel que fa a la recaptació íntegra de la Mini Solidària es va lliurar al Vicepresident de l’Assemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, Joan Martos, de mans del president del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre. Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, aquest any amb la donació d’un total de 2575 euros en total i que s’afegeixen als més de 28000 euros ja donats fins a la data a diferents projectes solidaris durant aquests déu anys.
L’acte es va tancar amb una foto de família de tots els participants, premiats, autoritats, patrocinadors…