Aquest dilluns 15 de maig a la tarda, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès, s’ha inaugurat la mostra de fotografies participants i s’han lliurat els premis del concurs de fotografia de la Mitja 2017, en la seva setena edició, amb la presència de la Regidora de Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Montornès, Mar García, y del President del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre.

Les guanyadores i el guanyador, han rebut els premis en metàl·lic i el lot de productes Henkel de la 24Mitja, dins la motxilla amb motius de Sant Jordi que la Mitja ha regalat als participants d’aquesta edició.

Les 39 imatges presentades en aquesta edició participaven en les tres categories habituals: general, amb premi a les tres millors imatges; fotografia creativa digital i fotografia Henkel, amb premi a la millor de cada categoria, a criteri dels jurats.

Els premis d’aquesta edició han estat:
Foto Henkel: Els 5 de Henkel , de Mireia García
Foto Creativa Digital: Sant Jordi amb la Mitja Montornès, de Mireia García

Foto Mitja 2017 (categoria general):
1) Papelera, de Jose Antonio Pilar
2) 3Mitja, de Montse Martínez
3) Ombres, de Jose Antonio Pilar

La mostra de fotografies restarà a la sala d’exposicions del Casal de cultura de Montornès fins el 26 de maig, oberta a tots aquells que vulguin apropar-se a veure un altre punt de vista de la Mitja.
Imatge (Font: Servei de Premsa Ajuntament de Montornès)