La Mitja posa punt final a la 29a edici贸 amb una donaci贸 de r猫cord i el reconeixement als atletes locals.

Aquest dijous 25 d鈥檃bril l鈥橦otel Augusta de Vilanova del Vall猫s ha acollit la celebraci贸 de la cloenda de la Mitja d鈥檈nguany amb el lliurament dels premis als atletes locals, aix铆 com la donaci贸 solid脿ria.

La jornada ha comptat amb representants de les quatre poblacions organitzadores i la pres猫ncia de patrocinadors i entitats que ajuden a fer possible una nova edici贸 any rere any. L鈥檈ncarregat de presentar i conduir l鈥檃cte ha estat Jos Petit, representant de la Mitja, qui ha volgut reivindicar el territori que fa possible la Mitja amb el reconeixement que han rebut els atletes de la zona.

Pel que respecta a la cursa de 21km, els premiats en categoria masculina han estat Jose Lorente, David Reyes, Antonio P茅rez i Alexandre Pages; mentre que a la disciplina femenina han sigut Natalia Lozano, Marta 脕ngel, Silvia Cedillo i Marta Masdeu. D鈥檃ltra banda, de la cursa de 6km Mouad M鈥檅arki i Lola Godoy tamb茅 han rebut els seus respectius reconeixements. Aquest any, amb tres atletes del Club Atletisme Montorn猫s dintre d鈥檃quest seguit de premis. Com es fa de costum tamb茅 s鈥檋an entregat dos pernils, cortesia de l鈥檃ssociaci贸 ElsKekorrenmolt, pels primers atletes a arribar al pas de La Roca del Vall猫s, aix铆 com un parell de lots de vi.

Seguidament, s鈥檋an donat a con猫ixer les xifres r猫cord de la donaci贸 solid脿ria. Una recaptaci贸 que enguany ha ascendit fins als 5.132 euros, superant els n煤meros de les altres edicions. Per una part, els diners recaptats amb l’aportaci贸 de Henkel de 2 euros per inscrit, la carpa del Movimiento Piu un euro per foto, els beneficis de la Mini Solid脿ria i a m茅s a m茅s cal fer esment de l’aportaci贸 de l’activitat de Sant Jordi, per part dels empleats de Henkel. El xec destinat a Creu Roja l鈥檋a pujat a recollir el president del Club d鈥橝tletisme juntament amb Jaume Anguera, cap d鈥橝dhesius de la planta de Henkel a Montorn猫s del Vall猫s.

Per concloure la celebraci贸, els premiats i premiades s鈥檋an fet la foto de rigor, juntament amb un pica-pica cortesia de l鈥橦otel Augusta en col路laboraci贸 amb el Club d鈥橝tletisme Montorn猫s.