Aquest dimecres 12 d鈥檃bril a la tarda ha tingut lloc, a l鈥橦otel Augusta de Vilanova del Vall猫s, el lliurament de premis als atletes locals i la donaci贸 solid脿ria de la 28a edici贸 de la Mitja Montorn猫s-Montmel贸-Vilanova-La Roca.

L鈥檃cte ha comptat amb la pres猫ncia dels alcaldes i alcaldesses de les poblacions organitzadores i la representaci贸 de les entitats organitzadores de la Mitja, aix铆 com Henkel i Creu Roja. Jos Petit, presentador de l鈥檃cte i representant de la Mitja, ha volgut destacar una major visibilitat pels i les atletes dels pobles participants amb l鈥檈ntrega dels guardons.

A l鈥檃cte tamb茅 s鈥檋an donat a con猫ixer les xifres de la donaci贸 solid脿ria, l’aportaci贸 d’un euro per inscrit + el total dels beneficis de la Mini Marat贸 Solid脿ria i les fotografies que es van聽 fer a la carpa del Movimiento Piu d’un euro per foto. La recaptaci贸 d鈥檃quest any ha ascendit fins als 2.096, superant els 1.733 euros de la passada edici贸. Xavier Gu脿rdia, president de l鈥檃ssemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, ha volgut destacar i agrair la voluntat solid脿ria de La Mitja i dels i les atletes, per sobre de la quantitat aportada.

Aquesta suma es destinar脿 a programes d鈥檌ntegraci贸 per joves i refugiats amb la creaci贸 d鈥檜n hort ecol貌gic al centre que Creu Roja gestiona a la comarca. Es tanca, per tant, una nova edici贸 en qu猫 Henkel i la Mitja es comprometen amb el territori i la col路laboraci贸 amb els programes per ajudar els m茅s desprotegits, dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis han rebut un premi i un lot de productes Henkel. Els guardonats i guardonades han estat: Grace Puertas, Iv谩n Limia, N煤ria Carbonell, H茅ctor Gonz谩lez, S铆lvia Cedillo, Javier Iglesias, J茅sica Palmero i Elias Resina.
A la Cursa dels 6 km s鈥檋an premiat el primer i la primera local, que han estat Sergio P茅rez i Sara Fern谩ndez. Cal remarcar que, 8 dels 10 premiats, s贸n atletes del Club Atletisme Montorn猫s, demostrant l鈥櫭▁it de l鈥檈ntitat en aquesta edici贸 i superant les xifres de l鈥檃ny passat.

El premi al primer i primera atleta en arribar al pas per La Roca del Vall猫s va ser per Grace Puertas i Iv谩n Limia, que van rebre un pernil, cortesia de l鈥檃ssociaci贸 ElsKekorrenmolt. Tamb茅 van rebre el premi als primers locals, en passar per la meta del pas entremig de La Roca, J茅sica Palmero i Elias Resina.

Des de聽la mitja vam tenir un acte聽d’agra茂ment a Esteban Garcia per la seva col路laboraci贸聽i聽implicaci贸 en l’脿rea聽de massatge tots聽aquests anys.

Per concloure la celebraci贸 es va fer la foto de rigor entre familiars, assistents i participants, juntament amb un pica-pica cortesia de l鈥橦otel Augusta en col路laboraci贸 amb Coca Cola i el Club d鈥橝tletisme.鈥