Tenint com a refer猫ncia els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l鈥橝genda 2030, la Mitja torna a esdevenir molt m茅s que una prova esportiva.

Per segon any consecutiu, l鈥檕rganitzaci贸 de la cursa i l鈥檃ssociaci贸 Montorn猫s Animal col路laboren amb una jornada de neteja al voltant del riu Mogent amb l鈥檕bjectiu de minimitzar els possibles impactes ocasionats durant la celebraci贸 de la Mitja, i a la vegada conscienciar la poblaci贸 sobre la import脿ncia de cuidar l鈥檈ntorn m茅s immediat.

La recollida d鈥檈nguany ser脿 el diumenge 2 d鈥檃bril. L鈥檃ctivitat comen莽ar脿 a les 10 h a l鈥檃parcament del CEM Les Vernedes i acabar脿 cap a les 12 h. A la vegada, amb la col路laboraci贸 de l鈥檃ssociaci贸 Gesti贸 Natural, es col路locaran les 15 capses niu que les fam铆lies van construir el dia de la Mini Solid脿ria a la pla莽a de Pau Picasso a partir d鈥檜n taller dinamitzat per la mateixa entitat a proposta de l鈥橝juntament de Montorn猫s.

Les persones assistents rebran un obsequi de Henkel i gaudiran d鈥檜n pica pica. Cal inscriure鈥檚 pr猫viament enviant un correu electr貌nic a mitja@atletismemontornes.es