Aquest diumenge 2 d鈥檃bril, la Mitja Montorn猫s-Montmel贸-Vilanova-La Roca ha organitzat una jornada de neteja i recollida de residus, en col路laboraci贸 amb l鈥橝ssociaci贸 Montorn猫s Animal i l鈥橝juntament de Montorn猫s del Vall猫s.

La jornada forma part de les activitats obertes que la Mitja ha organitzat aquesta edici贸, dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i ha comptat amb la participaci贸 d鈥檜nes 20 persones. Durant les dues hores que ha durat l鈥檃ctivitat s鈥檋an recollit residus de tota mena per les vores del riu Mogent i les bosses i contenidors han quedat curts.

D鈥檃questa manera, la intenci贸 茅s conscienciar a la ciutadania de la import脿ncia de participar per minimitzar l鈥檌mpacte mediambiental i reciclar de forma responsable.

Es tanquen aix铆 els actes oberts de la Mitja 2023 amb un balan莽 molt satisfactori tant per la participaci贸 com per l鈥檃ssoliment dels objectius marcats. Pr貌ximament, nom茅s quedar脿 el lliurament de premis locals i la donaci贸 del xec solidari en favor de la Creu Roja de Granollers.
En aquest cas, els diners recaptats per la donaci贸 de 1鈧 per participant per part de henkel, la carpa del Movimiento Piu, aix铆 com els beneficis de la Mini solid脿ria.

Fotos:
-Ajuntament de Montorn猫s del Vall猫s
-Gesti贸 Natural (Artur)