Després de la suspensió al 2020, degut a la pandèmia, i els ajornaments soferts al 2021, el Club Atletisme Montornès ha decidit finalment recuperar la data habitual per la Mitja Marató i programar-la pel 27 de març de 2022.

En principi, s’havia anunciat que la Mitja 2021 es faria aquesta tardor, cap al novembre de 2020. La realitat ha superat les expectatives del Club i el dia a dia i les diverses competicions i actes que el Club organitza han fet inviable assumir la càrrega de treball que suposaria la Mitja al novembre o desembre d’aquest any.

El Club Atletisme Montornès lamenta les molèsties que s’hagin pogut ocasionar i emplaça a totes i tots els atletes a recuperar la normalitat, a participar a l’atapeït calendari de curses atlètiques, marxes populars i actes esportius que tindrem aquests mesos, arribant així en el millor estat de forma per poder tornar a gaudir de la Mitja més popular, la de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, a la primavera del 2022.

Seran dos anys sense la nostra Mitja… tornarem més forts i amb més ganes que mai i esperem que ens acompanyeu, com heu fet sempre.

Gràcies per la confiança.