S’ha fet esperar, però ha tornat amb força: La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ha esgotat les inscripcions i aplegarà 1500 atletes aquest diumenge 27 de març en la seva 27a edició.

Aquest dijous s’han tancat les inscripcions a la Mitja i la Cursa 6km d’aquest diumenge… i s’han tancat abans d’allò previst, en arribar-se al màxim d’inscripcions que l’organització tenia previstes per aquesta edició: 1500 atletes han volgut acompanyar-nos aquest diumenge en el retorn de la Mitja als carrers de les nostres poblacions.

Tot i la coincidència de calendari amb altres grans curses i campionats, es comptarà amb la presència del ja anunciat atleta del C.A.Montornès, Miquel Corbera, recentment campió de Catalunya de Trail i que té una marca de 1h5m a mitja marató, a qui acompanyarà Radouane Nour, guanyador de la darrera edició a Montornès, i que ha confirmat la seva presència ahir mateix.

La Mitja torna amb ell millor ambient, serveis i regals pels atletes; torna amb els compromisos socials i mediambientals que la distingeixen… i amb l’excel·lent resposta dels atletes populars, que han fet que es pengi el cartell de “complet”

Gràcies a totes i a tots per fer-ho possible.