Inscripcions Obertes de la 14a Mini Marató Solidària, el cap de setmana de la Mitja es veu enriquit per la Mini Solidària de Montornès. Aquesta cursa, pensada per tal que els més petits puguin també gaudir de la festa, tindrà lloc el dissabte dia 13 d’abril a la tarda, amb sortida i arribada al centre de Montornès del Vallès i un màxim de 500 inscripcions. El beneficis serán destinats en suma a la donació per a Creu Roja de Granollers, unificant així totes les donacions en únic projecte.

Les Curses són pels nascuts/des entre 2011 i 2020 (inclosos) i tenen diferents distàncies i recorreguts segons les categories. El preu de les inscripcions és de 4 euros que, com ja hem comentat, els beneficis es destinen íntegrament a projectes socials de Creu Roja a la comarca. Totes i tots els participants reben una motxilla ECO i junt amb obsequis dels patrocinadors i col·laboradors. A més, hi ha premis als tres primers de cada categoria (medalla o trofeu).

Ens acompayará El Personatge Pritt en aquesta gran festa i moltes sorpreses més. 

Nova Categoria de Diversitat

Aquest any com a novetat a la Mini Marató Solidària en col·laboració amb l’associació Divermon, hem creat una nova categoria de diversitat que ofereix una oportunitat perquè tots participin en aquest esdeveniment inclusiu i solidari.

La categoria de diversitat està dissenyada per garantir que cada individu tingui l’oportunitat de participar-hi i sentir-se recolzat en aquesta Mini Marató Solidària.

Una característica important d’aquesta categoria és que durant la cursa s’implementarà un ambient de respecte i de consideració especial. Per assegurar que tots els participants se sentin còmodes i recolzats, s’ha establert una regla important: durant la cursa no es permet fer soroll. En lloc d’aplaudir o animar verbalment, s’encoratja tots els espectadors i participants a aplaudir aixecant les mans, evitant així pertorbar la concentració dels corredors i garantint un ambient d’inclusió total.

Per a tots i totes els inscrits

Motxilla commemorativa de cordes ECO, amb material 100% cotó reciclat de 120 g/m². Cordes d’auto tancament, Resistència fins a 9 kg de pes i obsequis varis.

Compromís Social

Cada inscripció suma kilòmetres de solidaritat: Henkel donarà 2 euros per cada inscripció a la Mitja i als 6km, també al Photocall Movimiento Piu 1 euro per cada fotografia als que afegirem la recaptació integra dels beneficis de la Mini Solidària. L’aportació es destinarà a Creu Roja, per projectes.

Els punts d’inscripcions presencials són els següents:

  • Montornès del Vallès: Sabateria El Gato con Botas (Cr. Balmes,12).
  • Vilanova del Vallès: Pavelló municipal d’Esports.
  • Montmeló: Pavelló Municipal d’esports.
  • Paperots – Rambla Mestre Torrents, 51 – La Roca del Valles.
  • També ho podeu fer a www.mitjamontornes.com

Les places són limitades a 500 participants.