KMS de Solidaritat amb La Mitja Montornès i Henkel

compromís social amb el territori

Aquest any, Henkel donarà mig euro per inscrit a Fundació Esclerosi Múltiple, que fa difusió i conscienciació sobre aquesta malaltia i recapta fons per combatre-la. Cada inscrit a la Mitja i a la Cursa 6km sumarà kilòmetres de solidaritat amb aquesta causa.

La Mitja Montornès donarà la recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte 24 a Creu Roja de Granollers, per programes socials a la comarca del Vallès Oriental, amb especial incidència als quatre municipis que organitzen la Mitja.

El diumenge de la Mitja, dia 25 de març, es farà una acció solidària en la que cada fotografia al fotocol del “Movimiento Piu” es transformarà en un quilo de menjar per a Càritas de Montornès.

Recordem que tots els beneficis de la Mitja es destinen al manteniment de l’escola i el Club d’Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes en totes les categories.

La Mitja contínua així amb la tasca de difusió d’hàbits de vida saludable i amb les iniciatives solidàries iniciades a la 15 edició, al 2008, i que han permès fer donacions a l’Hospital de Granollers, Creu Roja de Granollers, Càritas, Fundació Josep Carreras, Fundació Sant Joan de Déu i, aquest any, Fundació Esclerosi Múltiple.