Inscripcions Obertes de la 13a Mini Marató Solidària, el cap de setmana de la Mitja es veu enriquit per la Mini Solidària de Montornès. Aquesta cursa, pensada per tal que els més petits puguin també gaudir de la festa, tindrà lloc el dissabte dia 25 de març la tarda, amb sortida i arribada al centre de Montornès del Vallès i un màxim de 500 inscripcions. El beneficis serán destinats en suma a la donació per a Creu Roja de Granollers, unificant així totes les donacions en únic projecte.

Les Curses són pels nascuts/des entre 2010 i 2019 (inclosos) i tenen diferents distàncies i recorreguts segons les categories. El preu de les inscripcions és de 4 euros que, com ja hem comentat, els beneficis es destinen íntegrament a projectes socials de Creu Roja a la comarca. Totes i tots els participants reben una motxilla ECO i junt amb obsequis dels patrocinadors i col·laboradors. A més, hi ha premis als tres primers de cada categoria (medalla o trofeu).

Ens acompayará El Personatge Pritt en aquesta gran festa i moltes sorpreses més. 

Per a tots i totes els inscrits

Motxilla commemorativa de cordes ECO, amb material 100% cotó reciclat de 120 g/m². Cordes d’auto tancament, Resistència fins a 9 kg de pes i obsequis varis.

Compromís Social

Cada inscripció suma kilòmetres de solidaritat: Henkel donarà 1 euro per cada inscripció a la Mitja i als 6km, també al Photocall Movimiento Piu 1 euro per cada fotografia als que afegirem la recaptació integra dels beneficis de la Mini Solidària. L’aportació es destinarà a Creu Roja, per projectes.

Els punts d’inscripcions presencials són els següents:

  • Montornès del Vallès: Sabateria El Gato con Botas (Cr. Balmes,12).
  • Vilanova del Vallès: Pavelló municipal d’Esports.
  • Paperots – Rambla Mestre Torrents, 51 – La Roca del Valles.
  • També ho podeu fer a www.mitjamontornes.com

Les places són limitades a 500 participants.