S’han obert oficialment les inscripcions a la 27ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, i a la cursa dels 6km.Montornès. L’organització ha fixat un màxim de 3500 atletes, repartits entre les 2200 inscripcions per la Mitja, 800 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. Es manté el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. Un any més, la Mitja Montornès serà la cursa puntuable de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona i és dins el calendari de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme.

A partir de 18 euros, rebràs tots serveis gratuïts de les darreres edicions: lot de productes Henkel posterior a la cursa i una samarreta tècnica Luanvi en el moment de recollir el seu dorsal i xip, a més dels serveis ja habituals de menjar de pasta, vestidors, dutxes, avituallaments, amb Powerade a l’arribada, llar d’infants, guardarroba… Es mantenen les categories pels corredors més veterans iniciades a la darrera edició. Aquesta edició, l’organització incorpora la sostenibilitat com a un dels eixos vertebradors de les curses. Es faran accions concretes de minimització de residus, com la utilització de material compostable al dinar de pasta i el reciclatge de les ampolles i taps dels avituallaments. Les activitats paral·leles previstes per aquesta edició giraran entorn de la conscienciació mediambiental i la posada en valor de l’entorn natural i patrimonial de la Mitja com a exemple de recuperació mediambiental.

La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 0.5€ a la Creu Roja, recaptació a la que s’afegirà íntegrament la de la Mini Solidària del dissabte 28 de març, curses pels nascuts i les nascudes entre 2007 i 2017. Un any més, totes les aportacions aniran destinades a la Creu Roja per programes d’inserció laboral a la comarca, amb total implicació al territori, després de l’èxit de l’edició anterior. A més, el dia de la Mitja, es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

Lot de Productes Henkel

Per a tots i totes els inscrits a Mitja Marató i Cursa 6K el dia de les curses rebran un magnífic lot de productes Henkel valorat en 34,02€, preu comercial.

Samarreta Luanvi Mitja 2020

Samarreta tècnica commemorativa de màniga curta tècnica realitzada amb reixetes transpirables i de gran elasticitat amb tecnologia Cool-Skin que proporciona un assecament ràpid de la suor i evita la presència d’humitat. És una samarreta molt lleugera cosida amb costures planes anomenades flatlock que minimitzen els frecs. Per a tots i totes els inscrits a Mitja Marató i Cursa 6K, podreu escollir talla durant la inscripció.