Amb la seva inscripció a la Mitja, els atletes reben una sèrie de serveis gratuïts que inclouen el cronometratge per xip, servei de guarda motxilles, vestidors, dutxes, zona d’escalfament, serveis mèdics i sanitaris, assegurança, foto d’arribada, diploma, avituallaments Aquabona® i Powerade®… i, com no, el ja famós lot de regal de productes i samarreta tècnica marca Luanvi, gentilesa de Henkel.

Els dorsals i samarreta es poden recollir dissabte de 10 a 19 hores i el mateix diumenge de 8 a 10 hores al pavelló municipal d’esports de Montornès. La talla de la samarreta la trien els mateixos atletes al moment de formalitzar la seva inscripció. El lot d’obsequis es recull un cop finalitzada la cursa, a tocar de l’arribada.

Els atletes que vulguin fer marca a la Mitja ho tenen fàcil amb el servei de llebres que ens ofereix corredors.cat, amb diferents temps i fàcil visualització, per estar acompanyats tot el recorregut pel baix Mogent.

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca és, potser, l’esdeveniment esportiu més important i participatiu que acullen aquestes poblacions. El recorregut passa pels centres dels quatre municipis i recorre els espais visuals que caracteritzen aquesta zona del Baix Vallès: centres urbans, industria i natura. La divisòria entre la Vall del Mogent i la Serralada Litoral, per on transcorre la Mitja, serveix d’aparador on els veïns i veïnes dels nostres municipis i els corredors i acompanyants trobaran punts d’animació per fer encara més visible la festa que suposa aquesta cursa. Hi haurà distribuïts diversos punts d’animació musical al llarg del recorregut, amb ElsKekorrenMolt de La Roca, la Penya Pereantons i la colla de Drac i Diables de Montornès.

Ja som 1200 atletes les i els inscrits a les curses d’aquest any de la Mitja, i el ritme és prou alt com per preveure que potser s’arriba al màxim previst.