Unes 1.500 persones han disputat aquest diumenge les curses de 6 i 21km de la Mitja Montorn猫s-Montmel贸-Vilanova-La Roca

La jornada matinal ha estat marcada pel bon temps i, sobretot, l鈥檃mbient familiar que ha precedit unes curses apassionants. Hi ha qui ha sumat una nova carrera a la seva motxilla i d鈥檃ltres que han experimentat c贸rrer per primera vegada a la Mitja. 脡s el cas de la guanyadora de 6km en categoria femenina, Cl脿udia Gull铆 (26:01): 鈥淓stic molt contenta, vaig comen莽ar a entrenar al gener i no m鈥檈sperava guanyar鈥, expressava. Per altra banda, el guanyador de la categoria masculina, Mouad M鈥檅arki (18:31), del Club Atletisme Montorn猫s, ha mostrat la seva satisfacci贸 per tornar a guanyar set anys despr茅s i ha destacat la import脿ncia de gaudir i saber gestionar els esfor莽os.

Aix铆 mateix, Elisabet Martin (01:27:00), del Club Atl猫tic Granollers, ha estat la m茅s r脿pida de la cursa de 21km, mentre que Carles Montllor (01:09:55) ha guanyat a la categoria masculina. Martin va quedar tercera l鈥檃ny passat i fa dos anys tamb茅 la va guanyar: 鈥淟鈥檕bjectiu d鈥檈nguany era acabar-la, despr茅s d鈥檈star quatre mesos lesionada. No m鈥檈sperava fer aquesta marca ni de lluny鈥, expressava satisfeta. Per la seva part, Montllor ha debutat en aquesta prova i ha expressat que el principal contratemps ha estat la c脿lida temperatura.

El p煤blic ha encoratjat als atletes per fer l鈥櫭簂tim esfor莽 i moltes fam铆lies han creuat juntes i emocionades la l铆nia de meta. L鈥檃nimaci贸 de les colles de Diables Montorn猫s i punts d’animaci贸 en Vilanova i La Roca tamb茅 ha jugat un paper important per acompanyar l鈥檃mbient festiu que s鈥檋a viscut.

Els serveis gratu茂ts, com els massatges o el menjar de pasta, han estat un reclam una vegada els atletes han acabat les curses i, a m茅s, han rebut l鈥檋abitual lot de productes Henkel. Una de les imatges de la jornada ha estat l鈥檃propament dels participants a la carpa del Movimiento Piu. 314 fotografies que es tradueixen en 314 euros destinats a Creu Roja per accions socials i solid脿ries a la comarca, juntament amb la recol路lecta dels beneficis integres de la Mini Marat贸 i els 2鈧 per inscrit de la Mitja. Aix铆 mateix, tamb茅 s鈥檋an recollit m茅s de 50 quilos de taps per l鈥橢scola Can Vila de Mollet del Vall猫s.

Ara nom茅s queda la darrera activitat oberta: la neteja de l鈥檈ntorn de la Mitja, en col路laboraci贸 amb l鈥橝ssociaci贸 Montorn猫s Animal, el pr貌xim diumenge 21 d鈥檃bril. Els organitzadors volen agrair a atletes, administracions, voluntaris, patrocinadors i col路laboradors per fer costat a la Mitja un any m茅s. 聽Fins a l鈥檃ny vinent!