Aquest diumenge, 29 de març, estava prevista la Mitja 2020… ajornada al 15 de novembre. Esperem que totes i tots esteu be i us animem a aprofitar el millor possible el temps a casa amb activitats com aquesta que us proposem del programa TodoRunners Ràdio, on col·laborem amb un dorsal de la Mitja 2020 (si, la del 15 de novembre) pel guanyador del concurs:

El programa, TodoRunners, promou un certamen literari sobre el confinament.

El programa, TodoRunners, de Ràdio Mollet ha obert el  I Certamen de Relats Curts Runners Confinats. Tradicionalment el programa realitzava el concurs literari de Sant Jordi i ara es vol aprofitar aquest confinament perquè els runners expliquin com passen el temps sense poder sortir a córrer.

Cada concursant només podrà presentar un escrit, que haurà de tenir 1500 caràcters.

Els relats  es poden lliurar fins a l’1 d’abril. El 8 d’abril s’anunciarà el guanyador i els altres dos finalistes. Posteriorment, es publicaran el 23 d’abril, per Sant Jordi, a TodoRunners.net i s’emetran, en format d’àudio, al TodoRunners Ràdio.

El guanyador rebrà el llibre,  “Al fin de semana se llega yareflexionando”, de José Ramón Vera, i un lot de dorsals de curses.

El relat l’heu d’enviar al mail redacción@todorunners.net indicant a l’assumpte:  Certament Relats curts.

Podeu consultar les bases del concurs al web, www.todorunners.net