CORRE PER LA IGUALTAT AMB LA MITJA MARATO

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès del Vallès i el Club Atletisme Montornès organitzen, dins del marc de les activitats de la Mitja una activitat esportiva amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i el compromís de dones i homes amb la igualtat de gènere .
Aquesta activitat consisteix a participar en la Cursa dels 6 km de Montornès de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca el dia 27 de març de 2022.
Per preparar aquest acte, el Club Atletisme Montornès organitza des del dia 18 de gener i fins al dia 26 de març , unes sessions d’entrenament i preparació, dirigides per entrenadors especialitzats els dimarts i dijous de 17.30 a 18.30 h a les pistes d’atletisme municipals
S’obsequiarà les persones les persones inscrites amb una samarreta per utilitzar el dia de la cursa que rebran el dia 26 i 27 de març.
La podran recollir a la zona habilitada per l’organització, que serà degudament anunciada i es trobarà senyalitzada. El mateix dia dia de la cursa a les 9.30 h es farà la fotografia oficial de l’activitat, sota l’àrc d’arribada de la Mitja Marató.
Per aquest acte i la seva preparació, totes les persones que hi vulguin participar (majors de 14 anys), hauran d’emplenar el full d’inscripció que poden trobar al Club d’Atletisme, al Centre Municipal d’esports, al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri o a l’OAC de l’Ajuntament de Montornès del Vallès. Les persones interessades es poden inscriure des del 12 de gener fins al 28 de febrer.
El preu de l’activitat és de 19 euros, que s’hauran d’abonar a l’organització de la cursa en el moment d’inscriure’s segons les instruccions del full d’inscripció. Aquest preu inclou els entrenaments i la inscripció.

Descarrega’t pdf