La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès del Vallès i el Club Atletisme Montornès organitzen, dins del marc de les activitats de la Mitja una activitat esportiva dirigida a les dones amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport femení. Es tracta de poder combinar un espai d’activitat física i de salut, amb un espai de promoció de benestar.

Aquesta activitat consisteix a participar en la Cursa dels 6 km de Montornès de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

Per preparar aquest acte, el Club Atletisme Montornès organitza des del dia 8 de gener i fins al dia 9 d´abril, unes sessions d’entrenament i preparació, dirigides per entrenadors especialitzats. Aquest any hi ha dos grups: un grup els dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 h i un altre el dilluns i dimecres de 18 a 19 h, que es faran a les pistes d’atletisme. Aquestes sessions van especialment dirigides a les dones que es volen iniciar en la pràctica del running i que no són practicants habituals d’aquest esport.

El dissabte 24 de març, totes les participants inscrites, rebran una samarreta commemorativa juntament amb el seu dorsal. El podran recollir a la zona habilitada per l’organització, que serà degudament anunciada i es trobarà senyalitzada.El diumenge 25 de març a les 9.30 h es farà la fotografia oficial de l’activitat, sota l’àrc d’arribada de la Mitja Marató.

Per aquest acte i la seva preparació, totes les dones que hi vulguin participar (majors de 14 anys), hauran d’emplenar el full d’inscripció que  poden trobar al Club d’Atletisme, al Centre Municipal d’esports, al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri o a l’OAC de l’Ajuntament de Montornès del Vallès. Les dones interessades es poden inscriure des del 30 d’octubre fins al 28 de febrer. Les dones que facin la inscripció abans del dia 1 de gener participaran en el sorteig d’un obsequi.

El preu de l’activitat és de 19 euros, que s’hauran d’abonar a l’organització de la cursa en el moment d’inscriure’s segons les instruccions del full d’inscripció. Aquest preu inclou els entrenaments i la inscripció

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès del Vallès obsequiarà les dones inscrites amb una samarreta per utilitzar el dia de la cursa.

Descarrega’t pdf

Corre per la igualtat a la Mitja Marató