La Regidoria de Feminisme i Diversitats de l鈥橝juntament de Montorn猫s del Vall猫s i el Club Atletisme Montorn猫s organitzen, dins del marc de les activitats de la Mitja una activitat esportiva dirigida a dones i homes amb l鈥檕bjectiu de fomentar la pr脿ctica de l鈥檈sport amb una perspectiva de g猫nere.

Aquesta activitat consisteix a participar en la Cursa dels 6 km de Montorn猫s de la Mitja Marat贸 Montorn猫s-Montmel贸-Vilanova-La Roca.

Per preparar aquest acte, el Club Atletisme Montorn猫s organitza des del dia 15 de gener i fins al dia 11 d麓abril, unes sessions d鈥檈ntrenament i preparaci贸, dirigides per entrenadors especialitzats, els dilluns, dimarts i dijous a les 17.45 h , que es faran a les pistes d鈥檃tletisme. Aquestes sessions van especialment dirigides a les persones que es volen iniciar en la pr脿ctica del running i que no s贸n practicants habituals d鈥檃quest esport.

El dissabte 13 d鈥檃bril , totes les persones participants inscrites a la Cursa dels 6 km, rebran una samarreta commemorativa juntament amb el seu dorsal. El podran recollir a la zona habilitada per l鈥檕rganitzaci贸, que ser脿 degudament anunciada i es trobar脿 senyalitzada.

El diumenge 14 d鈥檃bril a les 9.30 h es far脿 la fotografia oficial de l鈥檃ctivitat,sota l鈥檃rc d鈥檃rribada de la Mitja Marat贸.

Com em puc inscriure?

Per aquest acte i la seva preparaci贸, totes les persones que hi vulguin participar (majors de 14 anys), hauran d鈥檈mplenar el full d鈥檌nscripci贸. El full d鈥檌nscripci贸 el poden trobar al Casal de Cultura, a l鈥橭ficina del Barri, a l鈥橭AC de l鈥橝juntament de Montorn猫s del Vall猫s o b茅 podeu descarregar a trav茅s d’aquesta mateixa web.

El full d鈥檌nscripci贸 el poden trobar al Casal de Cultura, a l鈥橭ficina del Barri, a l鈥橭AC de l鈥橝juntament de Montorn猫s del Vall猫s.

Simplement fes clic en l’enlla莽 de desc脿rrega que trobar脿s a continuaci贸 per a obtenir el formulari d’inscripci贸. Una vegada descarregat, podr脿s imprimir-ho i completar-ho amb tota la informaci贸 necess脿ria.

1. Fes clic en l’enlla莽 de desc脿rrega proporcionat.
2. Guarda el formulari en el teu dispositiu.
3. Imprimeix el formulari per a tenir una c貌pia f铆sica.
4. Omple tots els camps requerits.

Descarregar

Som aqu铆 per a ajudar-te en cada pas. Si tens alguna pregunta o necessites assist猫ncia, pots posar-te en contacte amb nosaltres en el men煤 / CONTACTE.

El preu de l鈥檃ctivitat 茅s de 20 euros, que s鈥檋auran d鈥檃bonar a l鈥檕rganitzaci贸 de la cursa en el moment d鈥檌nscriure鈥檚, segons les instruccions del full d鈥檌nscripci贸. A m茅s, tots aquells participants que hagin realitzat el pagament hauran de presentar el justificante de pagament juntament amb el formulari d’inscripci贸 complet a les oficines del Club Atletisme Montorn猫s. Aquest preu inclou els entrenaments, la inscripci贸 a la Cursa dels 6 km i una samarreta commemorativa per utilitzar el dia de la cursa.

Cada pas compte, cada corredor/a importa. Uneix-te al nostre grup, on la salut, l’esport i la igualtat formen la base de cada entrenament. En els nostres programes d’entrenament, us donarem les eines necess脿ries per aconseguir un rendiment 貌ptim en la carrera de 6 quil貌metres.