La 14a edici贸 de la Mini Marat贸 ha sigut la festa dels m茅s petits

Els nascuts entre 2011 y 2020 han protagonitzat una jornada que ha reunit uns 300 participants a la Pla莽a Pau Picasso en la cursa infantil de la Mitja.

Emoci贸, solidaritat i ganes de passar-ho b茅 s贸n alguns dels valors que s鈥檋an observat aquest dissabte a la Mini Marat贸. Una cursa a la qual s鈥檋an sumat infants de la localitat montornesenca i altres pobles dels voltants. L鈥檈sport ha sigut una vegada m茅s l鈥檈xcusa per ajuntar-se i superar-se. Aquest any amb la novetat de la categoria per gent amb capacitats diverses per reivindicar la inclusi贸 de tothom qui ha volgut participar.

La Mini s鈥檋a organitzat per diferents categories en funci贸 de les edats: infantil, alev铆, benjam铆, prebenjam铆, diversitat i mini. Totes les seccions han comptat amb disciplina masculina i femenina, aix铆 com una dist脿ncia adaptada. Els m茅s grans han recorregut fins a 1.200m, mentre que els m茅s petits han fet 200m, alguns acompanyats per familiars. Precisament, aquestes corredisses han estat un dels moments m茅s emocionants de la cursa. Amb el tret de sortida els assistents han marxat corrent a la l铆nia de meta per rebre els seus fills i filles i estar al peu del can贸 per fer fotografies.

Un cop finalitzades totes les curses, els primers classificats i classificades de cada categoria han obtingut les medalles per part de les autoritats presents al dia d鈥檃vui: l鈥檃lcalde, Jos茅 Antonio Montero; el regidor d鈥檈sports, Marc Fuentes; el regidor i portaveu d鈥橢RC, Sergi Mitjavila; la portaveu del PSC, Eva M. D铆az; el regidor del PSC, Marcel Collado; el portaveu del PP, Miguel 脕ngel Alvarado i el president del club d鈥橝tletisme, Fernando Izaguirre.

D鈥檃ltra banda, l鈥檃cte ha comptat amb la col路laboraci贸 de l鈥檃ssociaci贸 DiverMON, per joves amb diversitat funcional, aix铆 com El Personatge Pritt, que s鈥檋a apropat a animar als infants al llarg de la cursa. Recollint un dels aspectes m茅s importants d鈥檃questa Mini Solid脿ria es recorda que els beneficis obtinguts seran destinats a Creu Roja per a projectes solidaris i socials a la comarca.

Aquest diumenge ser脿 el torn de les proves de 21km i 6km amb la Mitja Montorn猫s 鈥 Montmel贸 鈥 Vilanova 鈥 La Roca.