Benvolgudes, benvolguts

Us anunciem que, degut a la situació d’excepcionalitat, per contenir de la mobilitat i per facilitar la prevenció de la pandèmia que estem patint, ens veiem en l’obligació d’ajornar novament la Mitja 2020.

Estem treballant per poder tenir enllestit tot per quan la situació ho permeti i oferir-vos, com sempre durant aquests 27 anys, unes curses de qualitat amb l’afegit de seguretat i higiene que són obligats en aquests temps.

Agraïm molt sincerament el vostre recolzament i confiança, motivació extra per nosaltres per continuar endavant, tot i les adversitats , i mirar amb optimisme un futur a mig termini en el que poder-vos trobar a totes i tots novament corrent pels carrers dels nostres pobles. Donar les gràcies també als nostres patrocinadors, als Ajuntaments i als col·laboradors, que ens han donat suport en tot moment durant aquests mesos.

Aquells atletes que havíeu mantingut la inscripció, resteu pendents del vostre correu electrònic, on rebreu les informacions sobre les opcions que podeu triar.

Un cop més, gràcies. Cuideu-vos molt i ens veiem a les curses al 2021.