Benvolguts, benvolgudes, anunciem oficialment que la 27ªMitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, prevista pel diumenge 29 de març queda ajornada i es trasllada al diumenge 15 de novembre de 2020. També queden ajornats tots els actes i curses relacionades.
Atesa la rapidesa dels esdeveniments i la successió de comunicats i instruccions de les autoritats respecte a les mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus hem copsat que la decisió presa ja dimarts de començar les gestions per l’ajornament ha estat la més encertada i va en la línia de prevenció que les autoritats estan recomanant.
Estem en permanent contacte amb els actors implicats en la organització de la Mitja per minimitzar els efectes d’aquesta decisió, segurs de poder comptar amb la complicitat de totes i tots, com ho hem fet al llarg de les darreres 26 edicions de la nostra cursa.
Agraïm a totes i tots la comprensió i restem, com sempre, a la vostra disposició per a qualsevol dubte o ampliació de la informació.
inscripcions@atletismemontornes.es