La pr貌xima 29a. edici贸 de la Mitja Marat贸 Montorn猫s-Montmel贸-Vilanova-La Roca, que es dur脿 a terme el 14 d’abril, no sols ser脿 un desafiament atl猫tic, sin贸 tamb茅 un anomenat a la solidaritat, la igualtat i la sostenibilitat. En un esfor莽 conjunt amb Henkel, aquest esdeveniment busca anar m茅s enll脿 de la competici贸 per a deixar una petjada positiva a la societat.

Comprom铆s Social i Integraci贸:

La Mitja Marat贸, en col路laboraci贸 amb Henkel, realitzar脿 aportacions significatives i activitats destinades a recaptar fons per a la Creu Roja. Aquests recursos seran canalitzats cap a programes socials que beneficien directament a la comarca. 脡s m茅s que una carrera; 茅s un comprom铆s social que uneix a corredors, patrocinadors i la comunitat en pro d’un b茅 com煤.

 

Entrenaments per a la Igualtat:

Enguany, es reafirma el comprom铆s amb la igualtat a trav茅s dels entrenaments proporcionats pel Club Atletisme Montorn猫s. Cada gambada es converteix en una oportunitat per a promoure la igualtat, on tots, independentment del seu nivell d’habilitat, g猫nere o edat, poden preparar-se i participar en les proves. 脡s un recordatori que l’esport 茅s un cam铆 cap a la igualtat i la integraci贸.

 

Sostenibilitat en Cada Pas:

La sostenibilitat se situa en el centre de la Mitja Marat贸 Montorn猫s-Montmel贸-Vilanova-La Roca 2024. S’han dissenyat noves actuacions i activitats per a augmentar la consci猫ncia mediambiental. La reducci贸 i reciclatge de residus s贸n aspectes clau en la nostra missi贸 d’organitzar una Mitja Marat贸 respectuosa amb l’entorn, cada pas donat en aquesta carrera 茅s una contribuci贸 cap a un futur m茅s ecol貌gic.

 

Comprom铆s Unificat:

Darrere d’aquest esdeveniment excepcional est脿 el comprom铆s s貌lid d’entitats, coloboradores i patrocinadors. Tots s’uneixen per a fer possible aquesta experi猫ncia 煤nica que va m茅s enll脿 de l’esport, tocant aspectes crucials de la societat i el medi ambient.

 

Et convidem a Participar:

A tots els entusiastes del running i a la comunitat en general, els animem a participar i a ser part d’aquesta cita tan especial. La vostra pres猫ncia i suport s贸n fonamentals per a l’猫xit de la Mitja Marat贸 Montorn猫s-Montmel贸-Vilanova-La Roca. Gr脿cies a cada persona involucrada per fer possible aquest esdeveniment que fusiona esport, solidaritat i sostenibilitat. Us esperem amb emoci贸 en la l铆nia de sortida!