Concurs Mitja Henkel 2023

Amb la finalitat de promocionar l鈥檃ctivitat esportiva 鈥淢ITJA MARAT脫 DE MONTORN脠S 2023 ha organitzat un concurs fotogr脿fic en el qual podran participar totes les persones f铆siques que realitzin una fotografia de la Mitja Marat贸 de Montorn猫s, i la comparteixin a les xarxes socials -Facebook, Instagram o Twitter- mitjan莽ant el seu propi perfil que haur脿 de ser p煤blic. Hi haur脿 5 premis, cadascun inclou un Lot de Productes Sostenibles Henkel i una polsera Xiaomi Mi Band 6. La campanya estar脿 activa del 26 de mar莽 al 28 de mar莽 de 2023.

Lot de Productes Sostenibles Henkel + Mi Band 6

路 Una polsera d’activitat f铆sica Xiaomi MI BAND 6

路 Un Lot de Productes Sostenibles Henkel, que consten:
-Champ煤 Gliss Oil Nutritive
-Mascarilla Gliss Oil Nutritive
-Got2b Dry SHP Fresh
-La Toja Gel Avena
-Somat Pronature
-Dixan Trio Caps AAS
-Bref Pro Nature
-Bloom Pro Essential
-Vernel Cielo Azul
-Loctite AG3
El valor unitari de cada lot 茅s d鈥檃proximadament 40鈧.

Les persones que desitgin participar hauran de ser usuaris聽de Instagram, Facebook聽i/o聽Twitter, realitzar fotografies durant el 26 de mar莽 (Cursa de聽21kmi/o6km) en relaci贸 amb la cursa i compartir-les mitjan莽ant el seu propi perfil p煤blic amb l’etiqueta #mitjahenkel2023.

SELECCI脫 DE GUANYADORS

El dia 1 de abril de 2023, es procedir脿 a comprovar totes les fotografies etiquetades amb #mitjahenkel2023 i seran guanyadores les 5 millors imatges seleccionades, per la seva originalitat i qualitat, per un jurat composat per representants del club esportiu organitzador, 鈥淐lub Atletisme Montorn猫s鈥 i de la companyia patrocinadora, 鈥淗enkel Ib茅rica, S.A.鈥, m茅s 5 fotografies amb car脿cter de reserva. El dia 9 de abril els 5 guanyadors seran contactats mitjan莽ant missatge privat a trav茅s dels seus respectius perfils.