Vine a conèixer la recuperació ambiental de l’entorn de la Mitja

El 8 de març, amb sortida a les 9 del matí des de l’Ajuntament de Montornès,  s’organitza una visita guiada a l’entorn natural i patrimonial de la Mitja, on coneixerem la recuperació dels espais fluvials i agraris i del patrimoni històric, amb un tast del jaciment romà de MonsObservans. Aquesta visita finalitzarà amb una plantada simbòlica de vegetació i un petit obsequi per tots els participants, que també participaran en el sorteig de materials de l’Editorial Alpina.

L’activitat s’enquadra dins del projecte “Per una Mitja més sostenible” que aquesta edició serà un dels eixos de les curses i activitats paral·leles.

Els interessats es poden inscriure, fins al 6 de març, enviant un correu electrònic a mitja@atletismemontornes.es Les places són limitades. El recorregut no és adaptat i recomanem roba i calçat còmodes (pistes forestals).

Bona acollida de la sortida guiada i plantada de la Mitja 2020

Aquest diumenge al matí, una trentena de persones han participat a la sortida guiada organitzada per la Mitja Montornès

La sortida ha permès als participants conèixer de primera ma l’entorn de la Mitja, realitzant un recorregut comentat pel camí del riu Mogent, la plana de Can Vilaró i els turons de Les Tres Creus, on han visitat el jaciment romà de Mons Observans. L’activitat, amb un ambient molt familiar i participatiu, s’ha tancat amb una plantada de vegetació a tocar del jaciment, un pica-pica i obsequis pels assistents.

La posada en valor de la recuperació mediambiental i patrimonial de l’entorn de la Mitja és una de les activitats de difusió i conscienciació en hàbits de sostenibilitat i respecte mediambiental i forma part del projecte “Per una Mitja més sostenible”, que s’ha  engegat aquesta edició i que serà un dels eixos principals de les curses i activitats paral·leles.

La Mitja Montornès s’ajorna fins el 15 de novembre pel coronavirus.

La Mitja de Montornès es compromet amb la cultura i la sostenibilitat.

Corre sovint i corre molt, però mai deixis enrere l’alegria de córrer.🏃‍♂️

El Club Atletisme Montornès inicia els entrenaments grupals per preparar la Cursa 6K de la Mitja ’20.

Gràcies per fer-la grossa!!

Encara vols més motius per córrer la Mitja aquest any…. mira mira…..

Podreu trobar-nos

Club Atletisme Montornès

Direcció
Avda. Gran Vial (pistes d’atletisme)
Montornès del Vallès (08170) Barcelona (Espanya)

Horaris
Dilluns, dimarts i dujous de 18h a 20h.

_________________________

Política de privacitat - Cookies