La Mitja Montornès 2021 s’ajorna la tardor 

El Club Atletisme Montornès, com a principal organitzador de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, fa oficial l’ajornament de les curses fins a la tardor, degut a la situació sanitària actual i la incertesa de poder organitzar-la amb les garanties i possibilitat de participació suficients.

Després de la suspensió de l’edició del 2020, era previst tornar a celebrar la Mitja aquesta primavera, però la situació i les restriccions han fet replantejar el calendari. Els organitzadors esperen que a la tardor la situació ja sigui l’adequada per garantir la participació segura del major número d’atletes possible, ja que l’atleta popular i el caire participatiu és l’essència de la Mitja Montornès.

El Club Atletisme Montornès agraeix a tots els implicats en l’organització (Ajuntaments, entitats, patrocinadors, col·laboradors, voluntaris…) la comprensió, el recolzament i l’ajuda prestada en aquests complicats mesos i els emplaça a fer una gran cursa aquesta tardor. Ara, és temps de prioritzar la salut i la seguretat de totes i tots.