CORRE PER LA IGUALTAT AMB LA MITJA MARATO

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès del Vallès i el Club Atletisme Montornès organitzen, dins del marc de les activitats de la Mitja una activitat esportiva amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i el compromís de dones i homes  amb la igualtat de gènere .

Aquesta activitat consisteix a participar en la Cursa dels 6 km de Montornès de la Mitja

Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca el dia 29 de març de 2020.

 Per preparar aquest acte, el Club Atletisme Montornès organitza des del dia 7  de gener i fins al dia 26 de març , unes sessions d’entrenament i preparació, dirigides per entrenadors especialitzats els dimarts i dijous de 17.30 a 18.30 h a les pistes d’atletisme municipals

 La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès del Vallès obsequiarà les persones inscrites amb una samarreta per utilitzar el dia de la cursa que rebran el dia 28 i 29 de març. La podran recollir a la zona habilitada per l’organització, que serà degudament anunciada i es trobarà senyalitzada. El mateix dia dia de la cursa a les 9.30 h es farà la fotografia oficial de l’activitat, sota l’àrc d’arribada de la Mitja Marató.

 Per aquest acte i la seva preparació, totes les persones que hi vulguin participar (majors de 14 anys), hauran d’emplenar el full d’inscripció que poden trobar al Club d’Atletisme, al Centre Municipal d’esports, al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri o a l’OAC de l’Ajuntament de Montornès del Vallès. Les persones  interessades es poden inscriure des del 1 de gener fins al 28 de febrer..

 El preu de l’activitat és de 19 euros, que s’hauran d’abonar a l’organització de la cursa en el moment d’inscriure’s segons les instruccions del full d’inscripció. Aquest preu inclou els entrenaments i la inscripció

Decarrega’t pdf

La Mitja Montornès s’ajorna fins el 15 de novembre pel coronavirus.

La Mitja de Montornès es compromet amb la cultura i la sostenibilitat.

Corre sovint i corre molt, però mai deixis enrere l’alegria de córrer.🏃‍♂️

El Club Atletisme Montornès inicia els entrenaments grupals per preparar la Cursa 6K de la Mitja ’20.

Gràcies per fer-la grossa!!

Encara vols més motius per córrer la Mitja aquest any…. mira mira…..

Podreu trobar-nos

Club Atletisme Montornès

Direcció
Avda. Gran Vial (pistes d’atletisme)
Montornès del Vallès (08170) Barcelona (Espanya)

Horaris
Dilluns, dimarts i dujous de 18h a 20h.

_________________________

Política de privacitat - Cookies