p_b%20temps1.gif p_b%20benvinguda11.gif mitja005031.gif p_b%20com%20arribar11.gif p_b%20serveis11.gif mitja005029.gif mitja005027.gif mitja005025.gif mitja005023.gif
Rafael Ros
Alcalde de
La Roca del Vallès
Fernando Izaguirre
President Atl.Montornés
SALUTACIONS
José Antonio Montero Domínguez
Alcalde de Montornès del Vallès
Servei d'Esports
 Novament torna la Mitja, la nostra festa de l’esport i la solidaritat. Feta per tots i totes.
José Antonio Montero Domínguez
Antoni Guil Román
SOLIDARITAT I ESPORT ES DONEN LA MÀ
Ajuntament de Montmeló
Servei d'Esports
Antoni Guil Román
Alcalde de Montmeló
Oriol Safont i Prat
Benvinguts a un projecte comú que es diu “mitja” però cada dia és més complerta i necessària.
Ajuntament de
Vilanova del Vallès
Oriol Safont i Prat
Alcalde de Vilanova del Vallès
Servei d'Esports
L’Alcalde,
Rafael Ros i Penedo
Rafael Ros i Penedo
Como presidente del Club Atletismo Montornès, tengo de nuevo el honor de dar a todos la más calurosa bienvenida a nuestra Mitja Marató, en su decimoséptima edición.

Este año queremos seguir haciendo grande nuestra carrera y, para ello, hemos crecido de nuevo: aumentamos el número de corredores hasta un máximo histórico de 5500, contando las tres carreras organizadas, seguimos mejorando los servicios, ampliándolos… todo ello pensando, como siempre, en los atletas populares, cuya satisfacción es nuestro principal objetivo.

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca forma ya parte de las poblaciones que la organizan y que se vuelcan en ella, poblaciones quizás no tan importantes o conocidas como otras que organizan carreras de renombre, pero gracias al esfuerzo, capacidad organizativa, al gran apoyo de las empresas e instituciones del territorio y a la magnífica respuesta de los corredores populares, hemos demostrado que podemos estar a la altura de grandes citas atléticas del calendario.

En estos días en el que la gente quiere ilusionarse, nosotros tenemos la ilusión de sabernos queridos por muchos corredores que han marcado en sus agendas el 9 de marzo para no faltar a su cita anual en Montornès.

Gracias a todos y bienvenidos a vuestra Mitja.
Fernando Izaguirre
President Club Atletisme Montornés

Un año más llega nuestra Mitja Marató… y ya van 21.
Fernando Izaguirre
www.atletismemontornes.es
logo%20henkel%20lateral.jpg
“La Mitja, un projecte social i esportiu, col·lectiu i compartit”.
Benvolgudes i benvolguts.

És un plaer saludar una any més la nova edició de la nostra Mitja Marató. Estic segur que el conjunt de veïns i veïnes de Montornès, així como la resta de municipis que hi col•laboren, Montmeló, Vilanova i La Roca, comparteixen la satisfacció i l’orgull de gaudir d’un esdeveniment esportiu i social tant important.

Compartim també la felicitació i l’agraïment a les persones responsables de l’organització, tant del Club d’Atletisme com els voluntaris, que amb molts esforços garanteixen tots els detalls que són necessaris. És gràcies a ells que aquest projecte no ha parat de créixer, en quantitat de participants, però sobretot en qualitat de l’organització i els serveis que s’ofereixen, i també en noves activitats, col•laboracions i, com no, amb les accions solidàries. Moltes gracies a tots i totes.

En moments tant difícils com l’actual el compromís de les persones i les entitats, i la col•laboració voluntària demostren la seva potencialitat per garantir activitats socials que els veïns i veïnes necessiten i agraeixen molt, per mantenir l’estat d’ànim general.

Cal destacar i agrair especialment la participació de tots els patrocinadors, i reconèixer l’esforç que fan en aquest moment, i durant tots aquests anys. Tots ells han estat una garantia per la continuïtat d’aquest magnífic projecte. Agraïm també, com no, el suport constant de la Diputació de Barcelona.

La Mitja acull participants arribats d’arreu de Catalunya. Esperem que us hi trobeu bé al nostre poble, i hi torneu aviat. Aquí teniu casa vostra.
El nostre municipi acull, enguany, la presentació d’una nova edició de la Mitja. És un plaer ser els amfitrions d’aquesta presentació. Ho és per a mi i també per a totes les persones, entitats i associacions implicades del nostre municipi, la Roca del Vallès, un dels quatre municipis en aquest projecte col•lectiu i compartit.

Des de les entitats que promouen l’esport a casa nostra, com Elskekorrenmolt, des de la societat civil, participant de moltes maneres (corrent, donant suport als que corren, ajudant als avituallaments...), des del voluntariat, en definitiva, tots participem des de qualsevol vessant de la cursa en el seu correcte desenvolupament, i som copartíceps del seu èxit social i esportiu.

Com a alcalde, m’enorgulleix que el nostre municipi ja faci onze anys que forma part d’aquest gratificant projecte esportiu. Desitjo que la Mitja ajudi a fomentar l’esport, que és salut, sacrifici, esbarjo, alhora que fomenta altres valors de caire més social, com el voluntariat, l’amistat, l’esforç col•lectiu. Gaudeixo, totes les vegades que he pogut participar, veient l’ambient d’aquell dia als carrers, la satisfacció a les cares dels participants, dels amics, dels familiars que animen.

És per això que, un cop més, us animo a participar-hi de la manera que us sigui possible.

Que tingueu molt bona Mitja!
El repte

Sóc un dels ferms convençuts que la vida és una recerca per omplir el cove de la felicitat. Es tracta d’un cove que no està mai del tot ple i sempre té un espai buit. En tot cas, el que em sembla inequívoc és que per omplir-lo cal esforç. Cal treballar-s’ho i assumir reptes cada dia i la resolució d’aquests ens condueix a un nou estadi de satisfacció personal.
Els reptes no cal que siguin contra ningú ni vers cap element forani, sinó ben al contrari poden ser ben personals i interiors. Es tracta, senzillament (o no), d’ intentar -se superar a sí mateix ja sigui en el terreny intel•lectual o el físic i, és més, sovint van del tot lligats.
Córrer una cursa atlètica és, per la immensa majoria dels participants, això, un esforç que condueix al millor dels premis: poder acabar i cridar “he arribat al final”.
Així, aprofito aquest espai per desitjar a tots els participants que puguin aconseguir la victòria final, aquella que no és pública ni notòria, aquella que és petita i individual però alhora és la més complaent: arribar al final.

Salut i cames !
Diumenge 9 de març es donaran cita, en una nova edició de la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca, més de 4000 atletes que passaran pel centre dels municipis organitzadors.

La Mitja arriba a la 21a edició plenament consolidada i com molt més que una prova esportiva. Novament aquest any, solidaritat i esport es donen la mà i una vegada més, la Mitja serveix per promocionar el territori.

Dissabte amb la Mini solidària els més petits poden començar a endinsar-se en el món de l'atletisme. I el mateix diumenge coincidint amb la Mitja, una nova edició, la 9a edició de la prova dels 6 Km, on els atletes poden córrer compartint escenari amb una Mitja Marató però amb una distància molt més assequible per a tothom.

Agrair novament la tasca que fan els organitzadors, la policia local, protecció civil, les entitats i tots els voluntaris i voluntàries que cada any treballen per fer de la Mitja un èxit. A les empreses que, sense el seu suport, seria molt difícil seguir endavant i a tots els participants que contribuïu que la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca esdevingui una gran festa.
2014
2014
2014
2014
2014
José Antonio Montero
Alcalde de
 Montornés del Vallès
Antoni Guil Román
Alcalde de
Montmeló
Oriol Safont i Prat
Alcalde de
Vilanova del Vallès
mitja005003.jpg
Ajuntament de
Vilanova del Vallès
mitja001074.jpg escudo%20roca.jpg lateral%20col_dapsa.jpg