25a MITJA MARATÓ 

edició aniversari

Us presentem la 25ª edició de la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – la Roca, ‘la Mitja’, l’esdeveniment esportiu més important que acullen aquests municipis i que organitza el Club Atletisme Montornès, amb la col·laboració d’altres entitats i organismes.

Aquesta prova de ruta, es realitzarà el diumenge dia 25 de març de 2018 a les 10:00 del matí i, com sempre, tindrà sortida i arribada a la zona esportiva municipal de Montornès del Vallès i compta amb un màxim de 3500 inscripcions.

La Mitja de Montornès és prova que puntua per aquesta Challenge.

El recorregut es caracteritza per la qualitat guanyada des de que la cursa es va ampliar als municipis de la part baixa del riu Mogent, l’any 2004. Són 21 quilòmetres amb pocs desnivells que recorren la Vall del Mogent, passant per Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès per arribar a La Roca del Vallès, des d’on es torna a la sortida a Montornès. La segona part de la cursa, la tornada des de la Roca (km.13 aprox.) fins l’arribada és una baixada gairebé contínua, cosa que permet unes excel·lents marques al participants. Es travessen quatre centres urbans i part del recorregut és enmig de camps i natura; ens trobem davant un recorregut molt atractiu, variat i pensat per gaudir-ne.

Aquestes curses, a més de promocionar l’esport i els hàbits de vida saludable entre la població, ajuden a mantenir l’escola d’atletisme del Club Atletisme Montornès, que compta amb més de 200 atletes de totes les edats i participacions a tots els nivells competitius.

L’organització de la Mitja, és composada per gent no professional i voluntària que prové de diverses entitats i associacions molt vinculades a l’esport i al territori i que fan aquestes proves com a seves, aportant una qualitat humana i un gran compromís molt valorat pels atletes que hi participen. Tots els participants de la Mitja compten amb un extens catàleg de serveis gratuïts a la seva disposició: guarda-roba, llar d’infants, menjar de pasta, vestidors, dutxes, serveis sanitaris, massatges, jocs infantils…

Comença el compte enrere Runners fiuuu!!!

101Dia 13Hora 40Minuts 05Segons

Ha sigut una Mitja increible, sense vosaltres no seria posible. Gràcies!!