Concurs foto Mitja Henkel 2022

Con el fin de promocionar la actividad deportiva “MEDIA MARATÓ DE MONTORNÈS 2022” el CLUB ATLETISMO MONTORNÈS con domicilio en Gran Vial, s/ny NIF G-60118262 ha organizado un concurso fotográfico en el que podrán participar todas las personas físicas que realicen una fotografía de la Media Maratón de Montornès, y la compartan en las redes sociales -Facebook, Instagram o Twitter- mediante su propio perfil que deberá ser público. La campaña estará activa del 27 de marzo al 29 de marzo de 2022, ambos inclusive.

CLUB ATLETISMO MONTORNÉS harán entrega a la vigente campaña de 5 premios que consistirán cada uno en 1 (UN) pulsera de actividad física Xiaomi Mi Band 6, 1 lote de productos HENKEL Wipp Express Discs por todo un año (compuesto por 6 cajas de 30 dosis cada una) y una camiseta conmemorativa Media’22. El valor unitario de cada premio es de aproximadamente 112 €.

Les persones que desitgin participar hauran de ser usuaris de Instagram, Facebook y/o Twitter, estar registrats correctament amb un perfil públic, complir els termes i condicions establerts per les respectives xarxes socials en el que fa referencia al registre, ús, condicions de privacitat, protecció de dades, propietat intel·lectual, ser autor de l’imatge (es demarà !’original per comprovar l’autentificació) i realitzar fotografies durant el 27 de març (Cursa de 21km i/o 6km) en relació amb la cursa i compartir-les mitjançant el seu propi perfil públic amb la etiqueta #mitjahenkel2022.

SELECCIÓ DE GUANYADORS

El dia 1 de abril de 2022, es procedirà a comprovar totes les fotografies etiquetades amb #mitjahenkel2022 i seran guanyadores les 5 millors imatges seleccionades, per la seva originalitat i qualitat, per un jurat composat per representants del club esportiu organitzador, “Club Atletisme Montornès” i de la companyia patrocinadora, “Henkel Ibérica, S.A.”, més 5 fotogràfies amb caràcter de reserva. El dia 4 de abril els 5 guanyadors seran contactats mitjançant missatge privat a través dels seus respectius perfils.

Neteja a l’entorn de la Mitja Marató 2022.

Gràcies per fer-la grossa!!

«Creu-me, la recompensa no és tan gran sense la lluita» Wilma Rudolph.

Compte enrere per la 27a. edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

Vallès Visió torna a ser la televisió de referència de la Mitja Marató de Montornès.

Inscripcions obertes de la Mitja Marató 2022.

Podreu trobar-nos

Club Atletisme Montornès

Direcció
Avda. Gran Vial (pistes d’atletisme)
Montornès del Vallès (08170) Barcelona (Espanya)

Horaris
Dilluns, dimarts i dujous de 18h a 20h.

_________________________

Política de privacitat - Cookies