Enhorabona, sous els 5 premiats del Concurs Mitja Henkel 19 amb el «#» del concurs «#mitjahenkel19», cada premiat rebrà una polsera d’activitat física Xiaomi Band 3 + un magnífic lot de productes Henkel que consta, xampú i mascareta SYOOS per a tot un any + una samarreta commemorativa.

Fotos premiades

Concurs foto Mitja Henkel 2019

Amb la finalitat de promocionar l’activitat esportiva “MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS”, HENKEL IBÉRICA, i CLUB ATLETISME MONTORNÈS han organitzat un concurs fotogràfic  coincidint amb la 26a edició en el que podran participar totes les persones físiques que realitzin una fotografia de la Mitja Marató de Montornès, i la comparteixin a les xarxes socials -Facebook, Instagram o Twitter, mitjançant el seu propi perfil que haurà de ser públic. La campanya estarà activa del 24 de març al 26 de març de 2019, ambdós inclosos.

HENKEL i CLUB ATLETISME MONTORNÈS faran entrega a la vigent campanya de 5 premis que consistiran cadascun en 1 (UN) pulsera d’activitat física Xiaomi Mi Band 3,1 lot de productes HENKEL amb xampú i màscara per tot un any (composat per 10 xampú SALONPLEX SYOOS 500ml i 10 màscara SALONPLEX SYOSS de 300ml) i una samarreta commemorativa Mitja‘19. El valor unitari de cada lot és d’aproximadament 115€.

Les persones que desitgin participar hauran de ser usuaris de Instagram, Facebook y/o Twitter, estar registrats correctament amb un perfil públic, complir els termes i condicions establerts per les respectives xarxes socials en el que fa referencia al registre, ús, condicions de privacitat, protecció de dades, propietat intel·lectual, ser autor de l’imatge (es demarà !’original per comprovar l’autentificació) i realitzar fotografies durant el 24 de març (Cursa de 21km i/o 6km) en relació amb la cursa i compartir-les mitjançant el seu propi perfil públic amb la etiqueta #mitjahenkel19.

SELECCIÓ DE GUANYADORS

El dia 29 de març de 2019, es procedirà a comprovar totes les fotografies etiquetades amb #mitjahenkel19 i seran guanyadores les 5 millors imatges seleccionades per un jurat composat per representants de HENKEL i CLUB ATLETISME MONTORNÈS més 3 amb caràcter de reserva. El dia 1 d’abril es donaran a conèixer els 5 guanyadors que seran contactats a través dels seus respectius perfils. Un cop determinats els guanyadors aquests hauran d’acceptar les presents bases.

Gràcies per fer-la grossa!!

Encara vols més motius per córrer la Mitja aquest any…. mira mira…..

Presentació Mitja Marató ’19.

La Creu Roja fa un curs de primers auxilis als voluntaris de la Mitja de Montornès.

La Mitja de Montornès i la Creu Roja faran un curs de primers auxilis pels voluntaris.

Qui va dir que córrer és de covards?