CONCURS 25

ANIVERSARI

Campanya activa del 25 de març al 27 de març de 2018.


BASES PROMOCIÓ CONCURS MITJA MARATÓ MONTORNÈS

Amb la finalitat de promocionar l’activitat esportiva “MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS”, HENKEL IBÉRICA, amb domicili a 08005 Barcelona, c/ Bilbao 72-84, N.I.F. A08046799- i  CLUB ATLETISME MONTORNÈS amb domicili a Gran Vial, s/n i N.I.F G-60118262 han organitzat un concurs fotogràfic coincidint amb la 25a edició en el que podran participar totes les persones físiques que realitzin una fotografia de la Mitja Marató de Montornès, i la comparteixin a les xarxes socials -Facebook, Instagram o Twitter-  mitjançant el seu propi perfil que haurà de ser públic.  La campanya estarà activa del 25 de març al 27 de març de 2018.

REGALS

HENKEL i CLUB ATLETISME MONTORNÈS faran entrega a la vigent campanya de 25 premis que consistiran cadascun en 1 (UN) lot de la marca Munich (composat per bossa esportiva GYM BAG, una motxilla GYM SACK i una bossa para sabatilles SNEAKERS) i 1 lot de productes HENKEL amb Gel de bany i xampú per tot un any (composat per 12 gel de bany La Toja Neutro Care 650ml i 12 xampú Gliss Million Gloss de 250ml). El valor unitari de cada lot és d’aproximadament 105€.

COM PARTICIPAR

Les persones que desitgin participar hauran de ser usuaris de Instagram, Facebook y/o Twitter, estar registrats correctament amb un perfil públic,  complir els termes i condicions establerts per les respectives xarxes socials en el que fa referencia al registre, ús, condicions de privacitat, protecció de dades, propietat intel·lectual i realitzar fotografies durant el 25 de març (Cursa de 21km i/o 6km) en relació amb la cursa i compartir-les mitjançant  el seu propi perfil públic amb la etiqueta #25MitjaHenkel.

SELECCIÓ DE GUANYADORS

El dia 28 de març de 2018, es procedirà a comprovar totes les fotografies etiquetades amb #25MitjaHenkel i seran guanyadores les 25 millors imatges seleccionades per un jurat composat per representants de HENKEL i CLUB ATLETISME MONTORNÈS més 5 amb caràcter de reserva. El dia 29 de març es donaran a conèixer els 25 guanyadors que seran contactats a través dels seus respectius perfils. Un cop determinats els guanyadors aquests hauran d’acceptar les presents bases.

EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp no patrocinen, avalen ni administren de cap forma la promoció, ni estan associats amb ella. El participant eximeix a aquestes xarxes socials de qualsevol responsabilitat derivada de la present promoció i garanteix que ja és usuari de les mateixes, i que ha acceptat les seves Condicions Legals, siguin generals o particulars, polítiques de privacitat o de qualsevol altre tipus aplicables per les esmentades xarxes socials, les quals poden ser diferents a aquestes bases. 

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals dels guanyadors seran sol·licitades únicament amb l’objectiu d’organitzar l’enviament del premi, que serà realitzat pel CLUB ATLETISME MONTORNÈS i s’eliminaran un cop fet l’enviament.

DRETS D’IMATGE I PROPIETAT INTEL.LECTUAL

Les persones que siguin guanyadores, cedeixen amb l’enviament de les fotografies a CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL tots els drets per a la seva reproducció, ús, distribució, comunicació pública i qualsevol altre tipo d’activitat sobre les mateixes, tant en format electrònic, digital o paper, així como qualsevol altre suport. I en especial, cedeix aquest drets per publicar les fotografies a la pàgina web de www.mitjamontornes.com, així com en altres mitjans online i escrits, en relació amb l’actual campanya. La persona identificada en cada cas como la que ha enviat la “fotografia” és la única responsable del contingut de la mateixa, així com d’assegurar-se que el material enviat per incloure a la web compleix amb les lleis que en cada cas poguessin ser aplicades.

CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL no serà responsable del contingut. Tanmateix, CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL es reserven el dret a no publicar totes les “fotografies” si no únicament aquelles que compleixen amb les normes establertes i les característiques indicades a la campanya.  També, queda prohibit enviar fotografies o comentaris que:

– Incloguin imatges de menors d’edat.

– Puguin ser ofensives per a persones de altres rases, creences o opinió política.

– Apareguin imatges de personatges públics o famosos.

– Promoguin la marginació o difamació d’una persona o grup social.

– Promoguin o proporcionin informació sobre activitats il·legals.

– Infringeixen drets de propietat intel·lectual o industrial de qualsevol tipo.

– Continguin qualsevol tipo de material de contingut pornogràfic

El participant garanteix que disposa dels drets i autoritzacions que són necessàries per a la seva aportació i lliurament a CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL i per a la seva utilització i explotació pel CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL. A més a més, reconeix que els drets de propietat intel·lectual en el seu conjunt corresponen a CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL i que la reproducció, distribució o transformació no autoritzada constitueix una infracció de els esmentat drets. En el supòsit de que CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL fossin objecte de qualsevol reclamació, judicial o extrajudicial iniciada per tercers, basada en possibles infraccions dels drets d’autor, de propietat intel·lectual, de drets de imatge d’aquests tercer, el participant assumirà les despeses, costs i indemnitzacions que es puguin derivar de les accions judicials, responent en front de CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL o en front als suposats tercers, segon correspongui. CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL. no adquireix cap deure ni obligació contractual amb els participants que enviïn les “fotografies” i es reserva el dret d’anular o eliminar qualsevol contingut sense necessitat del consentiment del participant.

ALTRES CONSIDERACIONS

  • Els regals són personals i hauran de rebre’s en les condiciones estipulades no serà possible el canvi per la percepció en metàl·lic.
  • Els regals seran enviats exclusivament dins del territori espanyol
  • CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL no són responsables dels vicis o defectes de qualsevol mena que pogués tenir el premi concedit.
  • Amb la finalitat d’aconseguir major difusió promocional no podrà resultar guanyadora una mateixa persona ni un mateix domicili en més d’una ocasió.
  • CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL es reserva el dret de descartar les participacions que pugui considerar fraudulentes.
  • Les participacions seran registrades i únicament es faran servir amb la finalitat de realitzar el concurs.
  • CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL acudirà als participants seleccionats como reserva en el cas que no fos possible contactar amb algun agraciat com per exemple identificació incorrecta, incompleta, si renuncia, o bé que en el termini de 7 dies naturals des de la notificació del premi CLUB ATLETISME MONTORNÈS i/o HENKEL no rebés resposta a la comunicació efectuada.

Neteja a l’entorn de la Mitja Marató 2022.

Gràcies per fer-la grossa!!

«Creu-me, la recompensa no és tan gran sense la lluita» Wilma Rudolph.

Compte enrere per la 27a. edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

Vallès Visió torna a ser la televisió de referència de la Mitja Marató de Montornès.

Inscripcions obertes de la Mitja Marató 2022.

Podreu trobar-nos

Club Atletisme Montornès

Direcció
Avda. Gran Vial (pistes d’atletisme)
Montornès del Vallès (08170) Barcelona (Espanya)

Horaris
Dilluns, dimarts i dujous de 18h a 20h.

_________________________

Política de privacitat - Cookies