13a Cursa 6K Montornès

Us presentem la XIII edició de la “Cursa dels 6km. de Montornès” , cursa que arriba juntament amb la 25ª edició de la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – la Roca.

La Cursa dels 6km. de Montornès, compta amb una distància aproximada de 5,7 km. La sortida és fa de forma conjunta amb la Mitja, a les 10:00 hores del dia 25-03-2018, a la zona esportiva de Montornès del Vallès. Totes dues curses comparteixen gairebé els primers quilòmetres de cursa, moment en el que la Mitja continua cap a La Roca i els 6km. enfilen la recta de meta. La Cursa travessa els centres urbans de Montornès i Montmeló, amb part del recorregut per la carretera que uneix ambdues poblacions i rodejats de boscos. És un recorregut atractiu i assequible per aquells que volen iniciar-se al món de les curses en ruta, amb tots els ingredients i ambient d’una de les “grans”… i amb els mateix obsequis que la Mitja.

Aquestes curses, a més de promocionar l’esport i els hàbits de vida saludable entre la població, ajuden a mantenir l’escola d’atletisme del Club Atletisme Montornès, que compta amb més de 200 atletes de totes les edats i participacions a tots els nivells competitius.

L’organització de la Mitja, és composada per gent no professional i voluntària que prové de diverses entitats i associacions molt vinculades a l’esport i al territori i que fan aquestes proves com a seves, aportant una qualitat humana i un gran compromís molt valorat pels atletes que hi participen.

Comença el compte enrere Runners fiuuu!!!

101Dia 13Hora 39Minuts 44Segons

Ha sigut una Mitja increible, sense vosaltres no seria posible. Gràcies!!