14a Cursa 6K Montornès

Us presentem la XIV edició de la “Cursa dels 6km. de Montornès” , cursa que arriba juntament amb la 26ª edició de la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – la Roca.

La Cursa dels 6km. de Montornès, compta amb una distància aproximada de 5,7 km. La sortida és fa de forma conjunta amb la Mitja, a les 10:00 hores del dia 24-03-2019, a la zona esportiva de Montornès del Vallès. Totes dues curses comparteixen gairebé els primers quilòmetres de cursa, moment en el que la Mitja continua cap a La Roca i els 6km. enfilen la recta de meta. La Cursa travessa els centres urbans de Montornès i Montmeló, amb part del recorregut per la carretera que uneix ambdues poblacions i rodejats de boscos. És un recorregut atractiu i assequible per aquells que volen iniciar-se al món de les curses en ruta, amb tots els ingredients i ambient d’una de les “grans”… i amb els mateix obsequis que la Mitja.

Aquestes curses, a més de promocionar l’esport i els hàbits de vida saludable entre la població, ajuden a mantenir l’escola d’atletisme del Club Atletisme Montornès, que compta amb més de 200 atletes de totes les edats i participacions a tots els nivells competitius.

L’organització de la Mitja, és composada per gent no professional i voluntària que prové de diverses entitats i associacions molt vinculades a l’esport i al territori i que fan aquestes proves com a seves, aportant una qualitat humana i un gran compromís molt valorat pels atletes que hi participen.

Gràcies per fer-la grossa!!

Encara vols més motius per córrer la Mitja aquest any…. mira mira…..

Presentació Mitja Marató ’19.

La Creu Roja fa un curs de primers auxilis als voluntaris de la Mitja de Montornès.

La Mitja de Montornès i la Creu Roja faran un curs de primers auxilis pels voluntaris.

Qui va dir que córrer és de covards?