Lliurats els premis del 7é Concurs fotogràfic de la Mitja Montornès

Aquest dilluns 15 de maig a la tarda, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès, s’ha inaugurat la mostra de fotografies participants i s’han lliurat els premis del concurs de fotografia de la Mitja 2017, en la seva setena edició, amb la presència de la Regidora de Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Montornès, Mar García, y del President del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre.

Les guanyadores i el guanyador, han rebut els premis en metàl·lic i el lot de productes Henkel de la 24Mitja, dins la motxilla amb motius de Sant Jordi que la Mitja ha regalat als participants d’aquesta edició.

Les 39 imatges presentades en aquesta edició participaven en les tres categories habituals: general, amb premi a les tres millors imatges; fotografia creativa digital i fotografia Henkel, amb premi a la millor de cada categoria, a criteri dels jurats.

Els premis d’aquesta edició han estat:
Foto Henkel: Els 5 de Henkel , de Mireia García
Foto Creativa Digital: Sant Jordi amb la Mitja Montornès, de Mireia García

Foto Mitja 2017 (categoria general):
1) Papelera, de Jose Antonio Pilar
2) 3Mitja, de Montse Martínez
3) Ombres, de Jose Antonio Pilar

La mostra de fotografies restarà a la sala d’exposicions del Casal de cultura de Montornès fins el 26 de maig, oberta a tots aquells que vulguin apropar-se a veure un altre punt de vista de la Mitja.
Imatge (Font: Servei de Premsa Ajuntament de Montornès)

Lliurats els premis locals i entrega de xecs solidaris

Aquest dimecres 3 de maig a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Mercure Augusta Barcelona-Vallès de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 24 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova del Vallès (Yolanda Lorenzo), alcalde de La Roca del Vallès (Albert Gil), el primer tinent d’alcalde de Montmeló (Albert Montserrat) i el Regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de Montornès (Jordi Delgado), poblacions que organitzen la Mitja, a més de representants de Henkel i les entitats organitzadores de la Mitja.

Es va premiar la primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis i se’ls va lliurar un trofeu i regals dels col·laboradors (Rios Running Les Franquses i Centre Mèdic La Roca). Els premiats van ser, a Mitja Marató:Clara Angèlica Esparza i Óscar López(Montornès), Eva Gálvez i Héctor González (Montmeló),Silvia Cedillo i Antonio Huerga (Vilanova) i Cristina López i Elias Resina (La Roca). A la Cursa dels 6km es premia al primer i primera local, que van ser Núria Carbonell i Mouad Mbarki, tots dos del C.At.Montornès.

El premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès va ser per Óscar López i Clara Angélica Esparza, que van rebre el pernill, gentilesa de Cuixots Gironella.També hi havia premi (lot de vins donació de l’Estanc La Roca) als primers locals de La Roca en passar per aquesta meta volant i que van ser Elias Resina i Cristina López.
Aquest acte també va servir per formalitzar les donacions solidàries que aquesta edició de la Mitja Montornès ha portat a terme. La donació que Henkel fa en aquesta edició per cada inscrit a la Mitja i els6km i que és destinada a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu per l’investigació del Cáncer Infanitl, va ser recollida per representants de ADIM (Ass.Dones per la Igualtat de Montornès), de mans d’ Elisenda Ballester, responsable de comunicació de Henkel
Pel que fa a la recaptació íntegra de la Mini Solidària es va lliurar al Vicepresident de l’Assemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, Joan Martos, de mans del president del Club Atletisme Montornès, Fernando Izaguirre. Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, aquest any amb la donació d’un total de 2575 euros en total i que s’afegeixen als més de 28000 euros ja donats fins a la data a diferents projectes solidaris durant aquests déu anys.
L’acte es va tancar amb una foto de família de tots els participants, premiats, autoritats, patrocinadors…

Radouane Nour i Raquel Parrado, guanyadors de la 24Mitja Montornès

Prop de 2400 atletes han pres la sortida de la 24ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i la XII Cursa dels 6km.Montornès, amb sortida conjunta des de la Zona Esportiva Les Vernedes, a Montornès del Vallès.
En una cursa ràpida i sense incidents, l’atleta del CA La Sansi Radouane Nour s’ha imposat amb claredat i fent gran part del recorregut destacat i en solitari, amb un temps final de 1:10:18. En segon lloc ha arribat a meta l’atleta de l’Atletisme Montornès, Elías Resina (1:13:27), que havia passat en quarta posició pel punt de retorn a La Roca del Vallès (km13) i ha avançat pel camí al tercer classificat final Jose Luís Cruz (1:13:49), del CA La Sansi. El Club Atletisme Montornès ha estat el guanyador per equips en categoria masculina, reafirmant així l’excel·lent nivell del Club organitzador de la prova.

La primera dona en arribar a la meta ha estat Raquel Parrado, també del CA La Sansi, que ha fet un meritori 1:21:05 i ha rebaixat el temps de la guanyadora de la darrera edició. L’atleta de l’Atletisme Montornès, Clara Angélica Esparza (1:26:30) i Marta Martín (1:28:20) han completat el podi femení de la Mitja. Les guanyadores per equips han estat les atletes del CA La Sansi, que ha arrodonit així una excel·lent actuació avui a Montornès.
La Cursa dels 6km, que aquest any ha superat els 1000 inscrits, ha repetit els guanyadors de la darrera edició: Montse Mas (FC Barcelona) amb 20:12 i Mouad Mbarki (At.Montornès) amb 18:31 han tornat a marcar distàncies des de bon començament amb la resta de corredors, guanyant clarament la prova.
La cursa, darrera prova puntuable de la Challenge Diputació de Barcelona, ha transcorregut amb una climatologia favorable que convidava a gaudir del recorregut pel centre urbà de les quatre poblacions i els ambients del Baix Vallès. L’organització ha posat a disposició dels atletes 3 avituallaments en cursa, a més de Powerade i aigua, mejar de pasta i begudes CocaCola a l’arribada. A més, aquest any, per celebrar la Diada de Sant Jordi i animar als Atletes, el Drac Ceballot (de la colla de Diables de Montornès) ha estat l’encarregat de donar la sortida als atletes. La Cursa ha comptat amb animació a càrrec de la Penya PereAntons a Montornès i de ElsKeKorrenMolt de La Roca en el pas per la seva població.

La Mitja i Henkel destinaran mig euro de cada inscripció a la investigació del càncer infantil a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Barelona. La recaptació íntegra de la Mini Solidària del dissabte dia 22 d’abril serà per Creu Roja de Granollers, per projectes socials a la comarca del Vallès. A més, a l’arribada de la Mitja, tothom que volgués es podia fer una foto simpàtica al “movimiento Piu” i l’organització donarà, per cada foto, un quilo de menjar a Càritas: s’han fet 1000 fotos, que es transformaran en una tona de menjar per l’agrupació local da Càritas.

Tots els participants han rebut el ja habitual lot de regals de Henkel i els serveis al corredor: massatges, guarda-roba, llar d’infants, jocs per a nens, vestidors, dutxes, ampli aparcament a tocar de la sortida i un ampli servei de seguretat i sanitari. Més de 400 persones al servei dels corredors populars: una mitja feta per atletes per atletes.

Els organitzadors estan molt satisfets del resultat de la Mitja, donades les especials circumstàncies que han rodejat l’organització d’aquesta edició. Recordem que tots els beneficis de la Mitja es destinen a mantenir el Club i l’escola d’Atletisme, amb més de 250 atletes que competeixen a totes les categories i, com s’ha vist avui, amb excel·lents resultats.